Foto GaleriGündemAlman Genelkurmay Başkanı'ndan 'savaşa hazır olma' uyarısı!

Alman Genelkurmay Başkanı'ndan 'savaşa hazır olma' uyarısı!

1 / 8 Alman Genelkurmay Başkanı'ndan 'savaşa hazır olma' uyarısı!
12 Şubat 2024 - 09:11

Almanya Genelkurmay Başkanı Carsten Breuer, savunma harcamalarını artırma kararı sonrasında ülkenin 5 ila 8 yıl içinde savaşa hazır olması gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANS DÜNYASI12 Şubat 2024 17:32

    Rusya bu sefer almanya cart diye ikiye bölmez tamanı yok eder bizden söylemesi.ABD nin gazına gelmeyin bakın ilk önce kaçan bunlar olur.Bence almanya da ekonomi berbat dikkat dağıtmak için böyle kıytırık haberler yapıp halkı başka yöne çekmek istiyor da olabilirler.

  • AHMET ÖZBİLEN12 Şubat 2024 16:46

    Bizi hiç ilgilendirmez ki.RTE ve BAHÇELİ iktidarda oldukca bizi böyle anlamsız bir savaşa asla sokmaz.

  • Mucise Reis : )12 Şubat 2024 10:14

    Eeee o zamansa verin eurofighterları Türkiye ye... maden rusyadan korkuyorsunuz :D ... Tramp başa geçerse Alman düşmanı...Tramp ne dedi ? borçlarını ödemeyen muttefik yada  ekonomık adımlarda ters kalan avrupa devletlerı abd desteği istemesın vermem dedi.. Traump alman ekonomısı çmkerse , avrupa durur ve abd egemenlı oralara geçer yeni teknolojı ile bu artık 2024 dunyasında mumkun bu tarz soylemler yaptı hep. alman otomarlına gumruk vergisi bazı ekonomık frenlemeler yaptı. almanlar biden giderse avruapda abi olsada rusya karşısında ürkmeye başladı. ukrayna savaşını bitirmeyen avruya belkide kendilerine sıçrayacak bir ateş çemberinde.. Türkiye seyirci sadece, dışarda, ama silahlanmaya izin vermeyen Nato ...eee şimdi ambargolarımızı açarlar mı :D ne dersiniz.. 

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM12 Şubat 2024 17:33

    Trump polanyali yahudilerdenmiş