E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den Suudi Arabistan açıklaması---

Türkiye'den Suudi Arabistan açıklaması

Türkiye'den Suudi Arabistan açıklaması
08 Şubat 2016 - 22:15 borsagundem.com

Başbakanlık S.Arabistan'ın 150 bin askerinin Türkiye üzerinden Suriye'deki operasyona gireceği yönünde çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Başbakanlık yetkilileri, Suudi Arabistan'ın 150 bin askerinin Türkiye üzerinden Suriye'deki operasyona gireceği ve bu askerlerin Türkiye üzerinden geçeceğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.  

Başbakanlık yetkilileri, Suudi Arabistan'ın 150 bin askerinin IŞİD ile mücadele için Suriye'deki operasyona gireceği ve bu askerlerin Türkiye üzerinden geçeceğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Türkiye Cumhuriyeti üslerinin DAEŞ'le mücadele için koalisyon güçlerine açık olduğunu belirten yetkililer, bu üslerden faydalanarak DAEŞ'le mücadele için her türlü işbirliğine hazır olunduğunu ifade ettiler. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emre09 Şubat 2016 00:15

    suriyeye gitmeye ne gerek var..hergün metrobüste işidcilerle karşılaşıyorum.onlar binince de iniyorum.İslami terör büyük risk

  • KARTALAĞABEYLİ08 Şubat 2016 23:53

    ULENN ZATEN APTAL OLMAK GEREK.DEAŞ IN EN ÇOK DESTEKÇİSİ SUUDİLER...(İNGİLİZLER) TÜRKİYE ÜZERİNDEN GİRMEK DEMEK TÜRKİYE SINIRLARINA TAMAMEN YERLEŞMEK DEMEK.