E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​İhsanoğlu'na bir partiden daha destek---

​İhsanoğlu'na bir partiden daha destek

​İhsanoğlu'na bir partiden daha destek
18 Temmuz 2014 - 19:38 borsagundem.com

Ekmeleddin İhsanoğlu’na CHP, MHP, DSP, LDP, DP, BTP ve BBP’nin ardından bir parti daha destek verdi

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na CHP, MHP, DSP, LDP, DP, BTP ve BBP’nin ardından Devrimci Halk Partisi ve Türkiye Sosyalist İşçi Partisi de destek vereceklerini açıkladı.

Devrimci Halk Partisi Genel Başkanı Mehmet Ömer Gürcan ve Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Genel Başkanı Turgut Koçak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte bir basın açıklaması yaparak, İhsanoğlu’na verdikleri desteği duyurdu. Böylelikle mutabakata destek veren siyasi parti sayısı 9’a yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • leman22 Temmuz 2014 08:50

    Bu itibarla da onlar, gidip gidip çirkinliklere takılma yerine, elden geldiğince her şeyin güzel yanlarını görmeye gayret eder, topluma zarar vermeyen çirkinliklere göz yumar, şunun-bunun ayıplarıyla uğraşma saygısızlığına girmez; sürçen ve düşenlerin elinden tutar ve bir kıblenümâ gibi herkese insanî ufkunu göstermeye çalışırlardı. Böyle davranırlardı, zira onlar, şimdilerde bazılarımızda görüldüğü gibi özlerinden kopmamış ve kendi değerlerine karşı da yabancılaşmamışlardı.

  • Kiran kirAna19 Temmuz 2014 00:29

    Maci Ekmel bey alir..

  • çakır18 Temmuz 2014 23:05

    Ekmeleddin bey ak partiden de destek verecek diyebilir evet tarafsız cumhurbaşkanı adayı halk seçmesin diyenler farkında mısınız çelişki denizinde kürek çekiyorlar saflığımızın muhendisliği

  • ahmet 18 Temmuz 2014 22:45

    inadına RECEP TAYYİP ERDOĞAN

  • ak parti 18 Temmuz 2014 21:53

    ak parti destekmedikce boş :)

  • koray18 Temmuz 2014 19:49

    Öyle bi parti mi vardi yaw :)