E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem“Fidan cezaevinde öldürülecekti”---

“Fidan cezaevinde öldürülecekti”

“Fidan cezaevinde öldürülecekti”
19 Nisan 2015 - 16:44 borsagundem.com

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, "Kripto" adlı kitabında, MİT Müsteşarı Fidan'la ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar "Kripto" adını verdiği yeni kitabında MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la 2012'deki ifadesine başvurulmak üzere yapılan girişimle ilgili arasında geçen bir konuşmaya da yer verdi:
"MİT operasyonu siyasi iktidar için kırılma anıdır. Paralel yapıyla karalı şekilde mücadele sürecinin miladıdır. Eğer Fidan, ifade vermek için gitseydi, operasyon büyük ölçüde başarıya ulaşacaktı. Zira operasyonun birden fazla hedefi vardı. Öncelikle Hakan Fidan'ı tutuklayarak cezaevinde öldürmeyi planlamışlardı. Fidan'ın üzerinden Başbakan Erdoğan'a ulaşıp Erdoğan'ı yargı önüne çıkaracaklardı."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dlbyz20 Nisan 2015 08:59

    varsayımlar her zaman vardır hepimiz ileride bir saatte ölecez

  • riht20 Nisan 2015 08:46

    bu sit kom hangi kanalda

  • kıro20 Nisan 2015 08:27

    adam açıklıyor resmen,yargı önüne çıkartıp yargılanacakmış. madem sütten çıkma ak kaşıksınız neden korkarsınız be?

  • fafa19 Nisan 2015 19:49

    Atıyorsun Şamil Tayyar;Mahir Kaynak'a özeniyorsun.Seni televizyonda izledim,harika analizler yapıyorsun!Kendini ağıra satmaya çalışıyorsun.İki de bir ya gazetede ,ya da televizyonda boy gösteriyorsun.

  • ÇOKMU DEDİKBE.19 Nisan 2015 18:36

    Birgün zaten çıkacaklar ogün geldiğinde ne yapacaklar acaba bunlar kendilerine değilde gelecekteki çocuklarına vede yorunlarına kötülük yapmış oldular geleceklerini kendileri kararttılar.

  • hallacı mansur19 Nisan 2015 18:09

    bu tayyarı kaale alan varmı acep......

  • Kader İz19 Nisan 2015 16:58

    İki çeşit Şamil Tayyar vardır. 17 Aralık'tan önceki ve sonraki. Orijinalinin hangisi olduğu hala anlaşılamamıştır. İlerleyen günlerde bir kaç tane daha çıkabilir. Hal ve şartlara bağlı olarak...