E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFethullah Gülen için yakalama kararı---

Fethullah Gülen için yakalama kararı

Fethullah Gülen için yakalama kararı
19 Aralık 2014 - 14:48 borsagundem.com

14 Aralık operasyonu kararlarının ardından Sabah'dan bomba bir iddia geldi

14 Aralık operasyonu kapsamında bugün mahkemenin verdiği kararda Fethullah Gülen hakkında da yakalama kararı çıktı. 14 Aralık operasyonu kapsamında bugün görülen mahkemede Ekrem Dumanlı serbest bırakılırken Terör örgütü liderliğiyle suçlanan ve ABD'de bulunan Fethullah Gülen hakkında da yakalama kararı çıkartıldı.

Sabah'ın haberine göre, 14 Aralık operasyonunda gözaltına alınan Hidayet Karaca ve 3 polisin terör örgütü üyeliğinden tutuklandığı öğrenildi.

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILACAK MI?

Başbakan Ahmet Davutoğlu Paralel operasyon sonrasında arama kararı çıkartılması tartışılan Fethullah Gülen için açıklamalarda bulunmuş ve kırmızı bülten çıkarılması konusunda da açıklamalar yapmıştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ÇAD Başkanı Kalzeube Payimi Duebet'in düzenlediği ortak basın toplantısında Davutoğlu'ndan flaş Fethullah Gülen açıklaması gelmişti.

"HİÇBİR AYRIM GÖZETMEDEN..."

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Fethullah Gülen'le ilgili de soruşturma neyi gerektiriyorsa mutlaka yargı onun gereğini yapacak. Bizim, buradan şu veya bu yorumda bulunmamız doğru değil ancak yargı süreci içinde bir talep söz konusu olursa kırmızı bülten ve diğerleri, herhangi bir suç söz konusu olduğunda hangi işlem yapılıyor ise hiçbir ayrım gözetmeden eşit durumdaki bir vatandaşa ne uygulama yapılırsa o yapılır. Bu konuda da kararlılığımız kesindir" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zulabeddin hoyrat20 Aralık 2014 09:44

    Hadi yakalayın :) güçlü türkiye hadi yakala da görelim :) abd verir mi sanıyonuz?

  • tiyo20 Aralık 2014 01:08

    Bu hukumet bunu asla yapamaz cunku tum avrupa ve north america take gebe eger north america isterse olur kendi basina asla olmaz he Vallahi he Billahi olmaz bunu 12 yasinda cocuk biliyor

  • sami 19 Aralık 2014 20:37

    ateş olsanız nereyi yakarsınız çok merak ediyorum dünyada türkiyeyi sayan dinleyen kaç devlet kaldı kendiniz de biliyorsunuz hocaefendiyi getiremeyeceğinizi ama yüzde bilmem ne kadar saf ve cahil kesim var onları bir süre daha kandırırsınız

  • Mehmet19 Aralık 2014 19:43

    Kadının göz yaşı aldatmadır.Her sakallıyı hoca sanma,her mini etekliyi karın sanıp sarılma.İnsan ölümü hak etmeden ölmelidir.

  • Analizci19 Aralık 2014 17:41

    Bakın bu adamı getirip tutuklamaya Hükümetin kantarı yetmez.Velevki getirdiler olacak şey iç Savaştır!!!Suikastlar başlar...Bu adamları iyi anlamak gerek neler yapabileceklerini kimse tahmin edemez.

  • selam19 Aralık 2014 16:04

    hahaha, yurtdışında bir yığın insan var, hangisini yakalayabildiniz? hukukunuzu herkes biliyor, bu hukuka göre hiç bir gelişmiş ülke kimseyi size vermez. oraları türkiye gibi gelişmemiş ülke sandınız galiba? apoyu abd birşeyin karşılığında vermeseydi hayatı boyunca onu bile yakalayamazdınız.

  • ersan19 Aralık 2014 15:43

    önce uzan,dalanı getirin bakalım.

  • Çarkçıbaşı19 Aralık 2014 15:11

    Böyle Adliye önünde reklam görmedim,kimin lehine aleyhine .

  • Show19 Aralık 2014 14:57

    Show , akparti Ergenekon davasında yurtdışına kaçan dalan ve eski mv sini bulabildi mi? 1998 den beri pensilvanyada bulunan emekli vaiz muhteremi nasıl alacak. Yurt içinde hukuk ve adaleti sağladında , dünyadan mı adalet devşirecen...boş işler