E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​CHP'den çok kritik Taksim kararı---

​CHP'den çok kritik Taksim kararı

​CHP'den çok kritik Taksim kararı
17 Nisan 2014 - 14:47 borsagundem.com

CHP İstanbul Milletvekili Sülemyan Çelebi 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına kapatılmasına tepki gösterdi. Çelebi, "Bedeli ne olursa olsun biz 1 Mayıs’ta Taksim’de olacağız" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, TBMM’de beraberindeki CHP’li milletvekilleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi. 1 Mayıs’ta Taksim’in kapatılmasıyla ilgili uygulamayı eleştiren ve Türkiye’nin gerilimli bir süreci yaşadığını belirten Çelebi, "1 Mayıs işçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü. Kölelik koşullarına karşı bir direnişin adıdır 1 Mayısö dedi.
Basın toplantısının ardından Çelebi ve beraberindeki milletvekilleri,  gazetecileri yaklaşan 1Mayıs İşçi Bayramı öncesi kırmızı karanfil dağıttı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş17 Nisan 2014 18:51

    başın göemi ercek taksimde kutlayınca

  • Dogan17 Nisan 2014 15:03

    İsyanciligin baskaldirinin pesinden giden muhalefet :) Taksimde hayati felc etmek yerine Yenikapi kutlasak da kimsenin ulasimini hayatini felc etmesek olmuyor mu? CHP artik zirvalama modundan maalesef hic cikamiyor... :(