E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​"Cemaate büyük darbe"---

​"Cemaate büyük darbe"

​Cemaate büyük darbe
23 Temmuz 2014 - 22:34 borsagundem.com

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Financial Times, paralel yapı operasyonuyla ilgili 'cemaate vurulmuş en büyük darbe' yorumu yaptı

Paralel yapı operasyonu İngiliz medyasının da gündem maddesi.

Financial Times gazetesi bugünkü baskında Türkiye'de 'casusluk' iddialarıyla polislere yönelik gerçekleştirilen operasyona ve aralarında üst düzey yetkililerin de bulunduğu 60'tan fazla polisin gözaltına alınmasına da yer verdi.

Yazıda, gözaltılar için "Erdoğan ve Fethullah Gülen arasındaki mücadelenin ciddiyetine işaret ediyor" ifadesi kullanıldı ve Erdoğan'ın operasyonun farklı alanlara da yayılabileceği yönündeki sözleri aktarılıyor.

"Bu operasyon, hükümetin 'darbe girişimi' olarak nitelediği yolsuzluk soruşturmasına bugüne kadar vurulmuş en büyük darbe oldu" yorumu yapılan haberde Teneo siyasi danışmanlık firması uzmanı Wolfango Piccoli'nin de şu sözlerine yer veriliyor: "İlk adım bu kişileri görevden uzaklaştırmaktı. Gözaltılar ise ikinci aşama oldu. Sanırım daha fazla gözaltı göreceğiz… Yolsuzluk soruşturmasına devam etmek giderek daha riskli hale geliyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muratoglu24 Temmuz 2014 12:24

    Ahmet Ates bey Türkiyede ve dünyada sagirlarin bile düydugu bu hirsizliklari,rüsvetleri destekleyici ifadeler sana mi kaldi zaten yandas medya ve hükümetin atadigi kurumlar yeterince destekliyor,ben günahkar bir müslüman olarak,ici bos müslümanlarin körlügünü hayretler icinde seyrediyor ve diyorumki kim haksiz ise insallah kisa zamanda Allah ortaya cikarir yoksa biz yamuk müslümanlarin düsünceleri zaten bes para itibar etmiyor.Ederse mevlam güzel eyler.

  • ah ahmet ah 24 Temmuz 2014 10:04

    ahmet bey ya siz uzayda yaşıyorsunuz ya biz bunları nerden biliyorsun savcı mısın polis mi eger öğle isen zaten sende paralelsin bu ülkede her on yılda bir darbe oldu sen nerdeydin uzayda mı?

  • AHMET ATEŞ24 Temmuz 2014 06:16

    SİZLERİ HIRSIZLIKTAN TUTUKLAMADILAR, HIRSIZI KOVALAMAKTANDA DEĞİL, ALGI YÖNETİMİ YAPIP MİLLETİ ALDATMAYIN. SİZİ % 50 OY ALMIŞ MEŞRU HÜKÜMETİ, MİLLETİN İZNİ OLMADA ALDATARAK HÜKÜMETİ YIKMAYA TEŞEBÜSTEN,GİZLİ BELGELERİ DIŞARI SIZDIRMAKTAN TUTUKLADILAR. RAHAT OLUN SİZ ÇOK HAKSIZLIK YAPTINIZ AMMA, SİZE HAKSIZLIK YAPILMAYACAK...ALDATTINIZ,ALDANDINIZ.BİLEREK YADA BİLMEYEREK ÇOK YANLIŞA HİZMET ETTİNİZ. AMERİKANIN MANEVİ KOKUSUNU, MEKKE MEDİNEYE TERCİH EDENİN ORALARDA KALMAK UĞRUNA BİRİLERİ İLE İŞİRLİĞİ YAPABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEDEN YADA MEFAATINIZ İCABI ÇOK YANLIŞLARA İMZA ATTINİZ. ÇOK CANLAR YAKTINIZ.Artık onlar da bir zamanlar kullandıkları hukuka emanet. Aynı nezarethaneden onlar da geçecek, aynı mahkemelerde onlar da yargılınacak. Onlar da “Adalet” diye haykıracaklar. İşte o zaman akıllarına, yargılanacakları iddialar değil, evlerine sahte delil koydukları insanlar gelsin. Yıllarca birbirinden ayırdıkları aileler gelsin. Gece yarısı ağlayan çocuklar gelsin. CUBBELİYE KURDUKLARI KASET TUZAĞI GELSİN,HİZMETE YARDIM ETMEYENLERE TUZAK KURARAK İÇERİ ATTIRDIKLARI MATBACILAR,İŞADAMLARI GELSİN,GELSİNDE Nezarette ilk gecede vicdanlarında bir mahkeme kursunlar, sabaha hükmü de kendileri versinler.

  • Serhat23 Temmuz 2014 23:39

    Ötekilerin bekleyeni vardı (askerlerin) bunların dışarıda bekleyeni protesto edeni de yok külliyen cehennem ateşi gibi yandı bu polisler

  • hacı23 Temmuz 2014 23:23

    Allah bazılarına mevki makam vererek deniyor, muaviyeyi bile denediğine göre yada emevi sultanlarını. Bunların işi zor diğer tarafta

  • Sorumlular23 Temmuz 2014 23:03

    Türkiye Cumhuriyetinin geldiği acıklı duruma bakın!

  • yolsuzluk23 Temmuz 2014 22:55

    Para giderse millet akıllanır.