E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem1 Milyon TL'lik araçta flaş gelişme---

1 Milyon TL'lik araçta flaş gelişme

1 Milyon TL'lik araçta flaş gelişme
05 Mayıs 2015 - 00:17 borsagundem.com

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, kamuoyunda tartışmalara yol açan 1 milyonluk makam aracı iddiaları konusunda açıklamada bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 1 milyonluk araç iddiaları hakkında konuştu. Aracı iade edeceğini söyleyen Görmez, Habertürk TV canlı yayınında şunları söyledi:

"Bakanlar Kurulu sadece kurumlara belli bir birimin üzerinden araç alınacaksa izin veriyor. O izni valiliklere de veriyor. Araç talebi bizden geldi. Mevcut araçla yürümek mümkün görünmüyordu. Edep el vermediği için daha önce konuşmadım.

Eğer siz bir algı operasyonuyla Diyanet İşleri Başkanı'nı itibarsızlaştırmaya karar vermişseniz, o takdirde sadece Türkiye'de değil Diyanet'in hizmet götürdüğü bütün noktalarda bu adımı atıyorsunuz. Bu haberler yayınlandığı zaman Diyanet İşleri Başkanı o araca binmemiş daha. Bunu gördüğüm an benim için o araç bir mezara dönüştü. Ben bir gün dahi o araca binmedim. Bu sarık leke kabul etmez. Bir nokta leke kabul etmez.

Ben ibret-i alem için o aracı iade edeceğim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir de buradan bakın hayata sn hocam05 Mayıs 2015 11:51

    bir tek memleketimiz için de değil hocam türkiyenin dışında bile bir yığın aç müslüman var. bir din adamı bu parayla açları doyurur kendine araç almaz. şu devirdeki arap tipi bedevi lüks düşkünü müslüman tipi olmaz. efendimizi örnek almalıyız

  • Vatandaş05 Mayıs 2015 08:14

    Bütün bunlara kötü örnek cumhurbaşkanı. Saraydaki harcamaları görüyoruz.

  • birde burdan bakın hayata05 Mayıs 2015 02:07

    memlekete herkezin bir eli yağda diğer eli balda olur ozaman altın kaplı arabalara binin altın çatılı pırlantalı saraylarda kalın kimsenin zoruna gitmez ama velakin millet bir çark döndürüyor borç harç içinde gırtlağından kesiyor üstünden başından kesiyor geçiniyor yada geçinemiyor o zaman tepki almakta normal karşılanmalı değilmi halka kızmakta hoş değil

  • çakır05 Mayıs 2015 01:12

    Buralarda yorum yapmak sevap oldu kusurlu bakan topluma dönüştürüyorlar kaç kişinin maaşı diyenlerin tuzu kurular yorum yapar o aracı yapmak için kaç kişi ekmek yığıyor

  • ah bu gösteriş05 Mayıs 2015 00:55

    utan utan bir de din adamı olacaksın. hani bu dünya meta idi, hani oyundu hani boltu. lafta mangalde kül bırakmazsınız. sorsan en büyük müslüman sizlersiniz ama ben biliyorum ki sadece tüccarsınız

  • ah bu gösteriş05 Mayıs 2015 00:53

    bu kadar baskıdan sonra mı iade edeceksiniz. Allah ve dolayısıyla islamın israf haramdır kelamı iade için etkili olamadı da sosyal baskıya mı boyun eğdiniz? Allahtan mı korkarsınız yoksa bu aciz insanlardan mı?

  • Byk05 Mayıs 2015 00:46

    50-60 bin TL'lik araç yeter.

  • hadi ordan05 Mayıs 2015 00:29

    hiç bir şey ifade etmez herşey zamanında olacaktı

  • Vatandaş05 Mayıs 2015 00:28

    Beyin sahibi bir insan Kuran'ın türkçesinden her şeyi anlar. Öyleyse diyanete ne gerek var.

  • başkan dediğin05 Mayıs 2015 00:28

    Bu sarık leke kabul etmez. Bir nokta leke kabul etmez. helal olsun

  • vatandaş05 Mayıs 2015 00:25

    Alırken haberi varmış. Binerken utanmamış. millet yüzüne vurunca.bir daha binmeyeceim.kaç işçinin halkı var o arabada