E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiAkfen Holding'in bağlı ortaklığı ihale kazandı---

Akfen Holding'in bağlı ortaklığı ihale kazandı

Akfen Holding'in bağlı ortaklığı ihale kazandı
29 Aralık 2014 - 15:08 borsagundem.com

Akfen Holding'in bağlı ortaklı Akfen İnşaat 128 milyon TL'lik ihaleyi kazandı

Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ''Eskişehir Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi İhalesi'', Akfen Holding'in bağlı ortaklığı Akfen İnşaat tarafından kazanıldı. Akfen Holding ihale haberinin KAP'ta duyurulmasının ardından 7,76 TL'ye kadar yükseldi.

Akfen Holding'in KAP açıklamasında şöyle denildi:

''T.C. Sağlık Bakanlığı, Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı ("İdare") tarafından yürütülmekte olan 1.081 yataklı Eskişehir Şehir Hastanesi'nin kiralama karşılığı yapımı ile 25 yıl süresince ürün ve hizmetlerin temin edilmesine ("Proje") dair "Kamu Özel Ortaklığı Modeli ile Eskişehir Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi İhalesi ("İhale")"nin açık eksiltmesi 26.12.2014 tarihinde yapılmıştır. 

Açık eksiltmede, Şirketimiz bağlı ortaklığı Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından 127.899.000 TL olarak en iyi Her Şey Dahil Yıllık Fiyat teklifi verilmiştir. 

İdare tarafından ihalenin onaylanmasına müteakip özel amaçlı şirket kurularak yatırım gerçekleştirilecektir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)