E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZanganeh: Anlaşmaya varmak gündemimizde bulunmuyor---

Zanganeh: Anlaşmaya varmak gündemimizde bulunmuyor

Zanganeh: Anlaşmaya varmak gündemimizde bulunmuyor
27 Eylül 2016 - 14:23 borsagundem.com

İran Petrol Bakanı Zanganeh, İran'ın Cezayir görüşmelerinde petrol üretim miktarına ilişkin bir anlaşmaya varmak istemediklerini belirtti

İran Petrol Bakanı Namdar Zanganeh, ülkesinin petrol üretim miktarını mevcut seviyelerde korumak istemediğini ve Cezayir'de bu hafta gerçekleştirilecek gayri resmi görüşmelerde diğer önemli üreticilerle herhangi bir anlaşmaya varma niyetinde olmadığını belirtti.

Zanganeh, gerçekleştirdiği bir mülakatta İran'ın günlük petrol üretimini 4 milyon varile çıkarmak istediğini ifade etti. Günde 3.6 milyon varil petrol üreten OPEC'in üçüncü büyük petrol üreticisi, Kasım ayında Viyana'da gerçekleştirilecek toplantıda resmi bir arz anlaşmasının sağlanabileceğini söyledi.

Zanganeh, “Bu iki günlük süreçte anlaşmaya varmak gündemimizde bulunmuyor. Biz, Uluslararası Enerji Forumu (IEF) için buradayız. Daha fazlası değil” şeklinde açıklamada bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)