E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYıldız Holding, United Biscuits'le ilgileniyor---

Yıldız Holding, United Biscuits'le ilgileniyor

Yıldız Holding, United Biscuits'le ilgileniyor
24 Eylül 2014 - 16:16 borsagundem.com

Yıldız Holding, United Biscuits'in satın alınmasına ilişkin duyuru yaptı

Yıldız Holding, United Biscuits için Ülker Bisküvi'nin bir teması olmadığını, Holding olarak faaliyette bulunduklarını bildirdi.
Yıldız Holding'den konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada, basında Ülker Bisküvi Sanayi tarafından United Biscuits'e teklif verildiği yönünde haberler çıktığı hatırlatıldı. 
Açıklamada, "Ülker Bisküvi'nin şu an için bu yönde bir teması bulunmamakta olup, bu yatırım imkanına yönelik Yıldız Holding'in faaliyetleri bulunmaktadır." denildi.
Basında Ülker Bisküvi'nin ABD'den Kellogg Co ve Kanada emeklilik fonu Ontario Teachers ile birlikte İngiliz kurabiye üreticisi United Biscuits için teklif veren şirketler arasında yer aldığı yer almıştı.
Konuya yakın kaynakların verdiği bilgiye göre, United Biscuits için 2 milyar GBP civarında teklif verildi. United Biscuits için açılan ihalenin ilk turuna bu 3 şirketin yanı sıra İtalyan çikolata üreticisi Ferre SpA ve Filipinlerden San Miguel Corp da teklif sundu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 110,20
En Yüksek: 111,30
En Düşük: 108,30
Değişim 0,82 %
FK: 11,15
PD / DD: 2,10
İşlem Hacmi 488.233.528
Toplam Adet: 4.435.726
Ağırlıklı Ort.: 110,05
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)