E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım: Evet demek bölünmeye götürmez---

Yıldırım: Evet demek bölünmeye götürmez

Yıldırım: Evet demek bölünmeye götürmez
11 Şubat 2017 - 12:43 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor.

Anayasa referandumuna dair değerlendirmede bulunan Yıldırım, "Maalesef CHP, memleket meselesini çözmek yerine ne yaptı, toplumu ayrıştırmak ve kutuplaştırmak için her yolu denedi, hala da aynısını yapıyor. 'Efendim anayasa değişikliği halk oylamasında kabul edilirse Türkiye bölünür.' Hadi oradan, Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.

'CHP'YE FETÖ AĞZIYLA KONUŞMAK YAKIŞMAZ'
CHP'yi anayasa değişikliğine karşı olmakla eleştiren Yıldırım, "Ana muhalefet partisi Genel Başkanı, adeta FETÖ'cülerle, PKK'lılarla, HDP'lilerle aynı ağızdan konuşuyor. Yakışmaz. Ana muhalefet partisi iktidar alternatifidir. Terör örgütlerinin gittiği yoldan gitmesi ana muhalefet partisine zarar verir. Ona sempati duyan, destek veren vatandaşımızı da rahatsız ediyor" dedi.

'TERÖRİSTLERİ BIRAK, MİLLETE KULAK VER'
"Ey Kemal Bey, bırak bu terör örgütlerinin söylediklerine kulak vermeyi, milletin sesine kulak ver. Millet kardeşlik, birlik, beraberlik, aydınlık Türkiye diyor. Onun için bu kutlu yürüyüşte bir, beraber ve birlikte Türkiye olalım. Ana muhalefet partisi olarak sanki CHP, iktidara değil de millete muhalefet ediyor, CHP sanki Türkiye'ye muhalefet ediyor, CHP cumhuriyete muhalefet ediyor, aynı zamanda demokrasiye de muhalefet ediyor."

KÜLTÜR BAKANLIĞI'NDAN 'MEMLEKETİN HASTASIYIM' SEFERBERLİĞİ
"Bugün Kültür ve Turizm Bakanlığımız bir kampanya, bir seferberlik başlattı. Bu seferberliğin adı 'Memleketin Hastasıyım'. Kime, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza. Diyoruz ki memleket hastası olan, hasreti olan bütün vatandaşlarımız bu yaz tatillerini memleketlerinde geçirsin."

Ayrıntılar geliyor…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)