E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriVakko'dan stratejik adım---

Vakko'dan stratejik adım

Vakko'dan stratejik adım
23 Ağustos 2017 - 12:20 borsagundem.com

Vakko'nun doğrudan ya da dolaylı ortakları stratejik alternatifleri değerlendirmek için danışmanlık sözleşmesi imzaladı

Vakko Tekstil doğrudan ve dolaylı ortakları stratejik alternatiflerin tespiti ve değerlendirmesi için Credit Suisse ile danışmanlık sözleşmesi imzaladı.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Tarafımıza Şirket hissedarlarından verilen bilgiye istinaden,  stratejik alternatiflerin tespiti ve değerlendirilmesi amacıyla, Credit Suisse INTERNATIONAL ile Şirketimizin doğrudan ve dolaylı  ortakları arasında 23.08.2017 tarihinde bir danışmanlık sözleşmesi  imzalanmıştır."

Vakko Tekstil hissesinde neler oluyor?

Şirket KAP açıklaması yanı sıra basın açıklamasında da bulundu.

İşte o açıklama:

23 Ağustos Çarşamba günü Vakko Moda Merkezi'nde gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Vakko yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Cem Hakko; Vakko’nun gösterdiği pozitif büyüme performansından dolayı ekip arkadaşlarını teşekkür ve tebrik ederek, “her ülkenin övünç duyduğu markaları vardır, Vakko Türkiye’nin övünç duyduğu markasıdır” dedi. Yeni yatırımlarla güçlenerek büyüdüklerini belirten Hakko, Vakko markasının büyüme potansiyelini ve dünyaya açılma modellerini değerlendirmek istiyoruz. Son dönemde gösterdiğimiz dikkat çekici performans üzerine yoğunlaşan ilgi sonucu çeşitli stratejik alternatiflerin değerlendirilmesi için Credit Suisse INTERNATIONAL ile bir danışmanlık sözleşmesi imzalandığını ve Vakko’nun son dönemdeki büyümesinin markayı daha ileriye taşımak için kendilerini cesaretlendirdiğini vurguladı.

Vakko’nun gelecekte kendisinin de yer alacağı ilerlemesinden heyecan duyduğunu belirten Cem Hakko, şimdi Vakko için yeni ilkler, yeni imzalar ekleyeceğimiz dönemi heyecan ile başlatıyoruz dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 90,55
En Yüksek: 91,65
En Düşük: 88,20
Değişim 0,06 %
FK: 9,52
PD / DD: 5,84
İşlem Hacmi 40.254.200
Toplam Adet: 446.008
Ağırlıklı Ort.: 90,24
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)