E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinUçaktaki İsrailli yolcu için şok iddia---

Uçaktaki İsrailli yolcu için şok iddia

Uçaktaki İsrailli yolcu için şok iddia
05 Şubat 2015 - 14:56 borsagundem.com

Pegasus uçağıyla İsrail'den İstanbul'a gelen İsrailli işadamı iddiaya göre 'çorba hırsızlığı' suçlamasıyla gözaltına alındı.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

İsrailli .bir internet haber sitesi, Pegasus Havayolları'nda yolculuk yapan İsrailli bir iş adamının, uçakta bir paket dolusu çorba çaldığı iddiasıyla İstanbul’da gözaltına alındığını öne sürdü. Pegasus Hava Yolları ise şok iddiaya karşılık, gözaltının çorbayla ilgi değil, yolcunun davranışıyla ilgili olduğunu belirtti.

Şok haber ynetnews.com adlı İsrailli internet sitesinde yer aldı. Habere göre, tartışmalı olay bir paket dolusu toz çorbanın uçakta yolculuk eden Ben Gal'in koltuğunun altında bulunması üzerine patlak verdi. Habere göre Ben Gal, “"Uçuş sırasında kendime kahvaltı aldım ve parasını da uçuş hostesine verdim. Sonra hostes geldi ve bana çorba dedi, Dediklerinden hiçbir şey anlamadım" diye konuştu. Gal daha sonra uçakta görevli kişilerin kendisinin yanına geldiğini ve ceplerini boşaltmasını istediğini söylediğini, o sırada yemek yediği için kendisinin rahatsız edilmemesini rica ettiğini belirttiğini söyledi.

İddiaya göre İsrailli işadamı uçuşun ardından, İstanbul'a inişte polis memurlarıyla karşılaştı ve gözaltına alındı. 57 yaşındaki Ben Gal, uçakta hırsızlık yaptığı gerekçesiyle 3 gün gözaltında tutuldu.

Benron Parfümleri adlı toptan parfüm şirketinin sahibi Ben Gal, "Hayatımın hiçbir anında hapishane hücresinde yattığım kadar korkmadım" diye konuştu.

Haberde Pegasus Hava Yolları’nın gözaltı olayının çorbalarla ilgili değil yolcunun davranışıyla ilgili olduğu açıklamasına da yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1.043,00
En Yüksek: 1.048,00
En Düşük: 1.021,00
Değişim 1,46 %
FK: 5,10
PD / DD: 1,95
İşlem Hacmi 3.116.964.601
Toplam Adet: 3.013.295
Ağırlıklı Ort.: 1.034,16
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)