E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTürkTraktör'ün Faaliyet Raporu'na "Altın Ödül"---

TürkTraktör'ün Faaliyet Raporu'na "Altın Ödül"

TürkTraktör'ün Faaliyet Raporu'na Altın Ödül
09 Eylül 2015 - 11:14 borsagundem.com

TürkTraktör'ün "Ekonomi dergisi" konseptinde hazırladığı faaliyet raporu, Uluslararası ARC Ödülleri kapsamında ödüle değer görüldü.

TürkTraktör, 2014 Yılı Faaliyet Raporu'yla "Altın Ödül"e değer görüldü. 

TürkTraktör'den konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Daniska Ajans ile şirketin kuruluşunun 60'ıncı yılında "Ekonomi dergisi" konseptinde hazırlanan faaliyet raporu, Uluslararası ARC Ödülleri kapsamında Altın Ödül'ü kazandı.

Türkiye'yi uluslararası arenada en başarılı şekilde temsil ederek, birincilik ödülüne sahip olan rapor, TürkTraktör'ün kuruluşundan bu yana sürdürdüğü başarılı çalışmalarla Türkiye ekonomisine yapmış olduğu katkılar kapsamında "Ekonomi dergisi" konseptiyle hazırlandı.

Rapor, merkezi ABD'de bulunan uluslararası ve bağımsız değerlendirme kuruluşu Mercomm şirketi tarafından bu yıl 26. kez verilen Uluslararası ARC Ödülleri'nde, Non-Traditional Annual Report (Geleneksel Olmayan Yıllık Rapor) Tarım kategorisinde "En İyi 1. Tasarım" seçildi. 27 ana kategoriden biri olan Non-Traditional Annual Report altında finanstan, inşaata, üretimden lojistik, telekom ve tarıma kadar birçok farklı sektör yer alıyor.

Yarışmaya, halka açık ve özel şirketler, kamu kurumları, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve çeşitli dernekler katılabiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 907,00
En Yüksek: 913,50
En Düşük: 902,50
Değişim 0,00 %
FK: 5,18
PD / DD: 3,14
İşlem Hacmi 154.361.912
Toplam Adet: 170.094
Ağırlıklı Ort.: 907,57
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mazlum09 Eylül 2015 11:33

    Türk Traktör ismi bile güven veriyor.Böyle ödülleri alması onun hakkı.Borsaya çıkışından bu yana düzenli olarak temettü ödeyen düzenli ve güvenilir bir firma.Böyle firmaların yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür etmek gerek.