E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriABD Federal Havacılık İdaresi'nden Boeing'e soruşturma ---

ABD Federal Havacılık İdaresi'nden Boeing'e soruşturma

ABD Federal Havacılık İdaresi'nden Boeing'e soruşturma
07 Mayıs 2024 - 00:42 borsagundem.com

ABD Federal Havacılık İdaresi, Boeing'in 787 Dreamliner uçaklarına yönelik denetim süreçlerinin tamamlanmaması şüphesiyle soruşturma başlatıldığını duyurdu

ABD Federal Havacılık İdaresi'nden (FAA) yapılan açıklamada, nisan ayında Boeing'in gönüllü olarak bazı 787 Dreamliner uçaklarında kanatların gövdeyle birleştiği yerde yeterli bağlantı ve topraklama olduğunu doğrulamak için gerekli denetimleri tamamlamamış olabileceğini bildirmesinin ardından şirket hakkında bir soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Boeing'in denetimleri tamamlayıp tamamlamadığı ve şirket çalışanlarının uçak kayıtlarında sahtecilik yapıp yapmadığının araştırıldığı aktarılan açıklamada, şirketin aynı zamanda üretim sistemindeki 787 uçaklarının tamamını yeniden incelediği ve hizmetteki filoya yönelik bir plan oluşturması gerektiği kaydedildi.

Açıklamada, FAA'nın soruşturma devam ederken hava yolu yolcularının güvenliğini sağlamak için her türlü önlemi alacağı vurgulandı.

Boeing üretimine 'Rusya' darbesi

 

Boeing'in ürün güvenliği hakkında konuşan iki çalışan öldü

 

Boeing'in ilk çeyrek zararı 343 milyon dolar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)