E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan çok konuşulacak iddia---

Trump'tan çok konuşulacak iddia

Trump'tan çok konuşulacak iddia
04 Mart 2017 - 17:51 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, 2016’da yapılan başkanlık seçiminden önce selefi Barack Obama’nın kendisini dinlettiğini iddia etti.

ABD Başkanı Donald Trump, eski Başkan Barack Obama ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Trump, Kasım ayında yapılan seçimlerden önce Obama'nın kendisini 'dinlettiğini' belirtti.

Konuyla ilgili olarak bir dizi tweet atan ABD Başkanı, "Berbat! Obama'nın seçimden önce Trump Tower'daki telefonlarımı dinlettiğini öğrendim. Hiçbir şey bulunamamış. Bu McCarthy'ciliktir." ifadelerini kullandı.

Obama'nın yasadışı bir şey yaptığını iddia eden Donald Trump, "Görevdeki bir başkanın, başkanlık için yarışan birinin telefonlarını dinletmesi yasal mı? Yeni bir basitlik. Bahse girerim ki iyi bir avukat, Başkan Obama’nın ekim ayında benim telefonumu dinlemesi hakkında sağlam bir dava açabilir." ifadelerini kullandı.

Trump ayrıca, Obama için 'kötü(ya da hasta) adam' ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin04 Mart 2017 18:36

    eee clinton kadar olmasa da trump da az capkin degil hani... ama fikir bizim sumuklu feto dan olmasin sakin. yani yeni bir pensilvanya skandali daha mi acaba ? obama konusmus : pensilvanya ile gorustum onlarin bir dahli olmadigina inanaiyorum...