E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTekmeci saldırganın tahliye kararına itiraz---

Tekmeci saldırganın tahliye kararına itiraz

Tekmeci saldırganın tahliye kararına itiraz
27 Ekim 2016 - 11:40 borsagundem.com

Belediye otobüsünde şort giyen hemşire Ayşegül Terzi'ye tekme atan ve çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılan saldırganın tahliyesine itiraz edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı belediye otobüsünde şort giydiği gerekçesiyle Ayşegül Terzi’ye tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu’nun tahliye edilmesine itiraz etti.

DÜN TAHLİYE EDİLMİŞ HERKES İSYAN ETMİŞTİ
İstanbul Çekmeköy'de geçtiğimiz aylarda belediye otobüsünde yolculuk yapan 23 yaşındaki hemşire Ayşegül Terzi, şort giydiği gerekçesiyle 35 yaşındaki Abdullah Çakıroğlu'nun tekmeli saldırısına uğramış, olay sonrası tüm Türkiye sanığın tutuklanması gerektiğini savunarak, Ayşegül Terzi'ye destek olmuştu. Yargılanan Abdullah Çakıroğlu, dün gerçekleşen ilk duruşmada tahliye edildi. “İstem dışı reflekste bulundum” diye savunma yapan Çakıroğlu'nun Ayşegül Terzi'nin ev ve işyerine 6 ay boyunca yaklaşmaması yönünde karar verildi. Çakıroğlu'nun serbest bırakılması hem basında hem de sosyal medyada Türkiye'nin gündemine otururken, hukukçular arasında da görüş ayrılığı yaşandı.

Tekmeci saldırgan ilk duruşmada tahliye edildi

 

Tekmeci saldırgandan pes dedirten savunma

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali27 Ekim 2016 13:39

    Maalesef tekme, yumruk... cezası yok. Bunlara da caydırıcı cezalar gelmeli. Ama önce doğruyu öğretmek , insanları eğitmek gerekir.

  • baturayersin27 Ekim 2016 12:55

    devlet polisini koruyamıyor istanbulun göbeginde araçla polisleri biçti 8 ay ceza yattı bu adam çıkmış çokmu

  • ADALET27 Ekim 2016 11:56

    bu maganda mutlaka cezasını çekmelidir, aksi halde hakimin bu tahliye kararından cesaret alan diğer magandalar, her şort giyen kadına tekme atmayı kendilerine hak olarak görürler...

  • ali27 Ekim 2016 11:50

    bu şerefsizi gördüğünüz yerde tekmeleyin cezası yokmuş nasılsa.