E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye sınırına tank sevkiyatı---

Suriye sınırına tank sevkiyatı

Suriye sınırına tank sevkiyatı
13 Ocak 2018 - 21:34 borsagundem.com

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı Hatay'a tanklar sevk edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ'daki AK Parti kongresindeki konuşmasında, "Bir araya toplayıp ordu kurduklarını sandıkları çapulcuları Allah'ın izniyle, bir haftayı bulmaz, nasıl darmadağın edeceğimizi görecekler. Dün Cerablus'tan El Bab'a kadar olan hatta 3 bin DEAŞ'lıyı imha etmiştik. Yarın gerekiyorsa 3 bin teröristi daha buralarda imha ederiz" sözleri sonrasında Suriye sınırında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Öğle saatlerinde TSK unsurları Hatay Reyhanlı'dan Afrin'deki PYD mevzilerine top atışları yapmıştı. Akşam saatlerinde Suriye sınırına tank sevkiyatı yapıldığı görüldü.

Türkiye'deki çeşitli birliklerinden kente gelen 5 tank yüklü TIR konvoyu, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine geldi. Konvoy burada güvenlik önlemleri altında Suriye sınırındaki birliklere sevk edildi.

Tankların birliklere takviye amaçlı gönderildiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erdim 14 Ocak 2018 00:24

    Toplumsal uzlaşılarla çok şey Türkiye lehlne dönüştürülebilirdi. Sürekli ve sadece Kürt siyasal gruplara ”bir gece ansızın gelebiliriz” “vurduk mu oturturuz” giderleri yapmak ne demenin uzun dönemde neye yol açacağını neye hizmet edeceğinin çok iyi bilincinde olmak gerekir.