E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSınıra giden sanatçılardan 'Türkiye Marşı'---

Sınıra giden sanatçılardan 'Türkiye Marşı'

Sınıra giden sanatçılardan 'Türkiye Marşı'
08 Nisan 2018 - 17:52 borsagundem.com

Zeytin Dalı harekatı kapsamında sınıra giderek Türk askerine destek veren sanatçılar ziyaret sonrası 'Türkiye Marşı' hazırladı

Aralarında Erhan Yazıcıoğlu, Mustafa Ceceli, Tamer Karadağlı, Erhan Güleryüz, Orhan Hakalmaz, Bengü, Ece Seçkin, Kalust Şalcıoğlu, Haluk Özenç ve Ali Erşan Cebisli'nin de bulunduğu ünlüler, Zeytin Dalı'na destek için yaptıkları sınır ziyaretinin ardından, 'Türkiye Marşı' hazırladı.

'Türkiye Marşı'na imza atan sanatçı ve sporcuların isimleri şöyle: Erhan Yazıcıoğlu, Mustafa Ceceli, Tamer Karadağlı, Sefa Zengin, Erhan Güleryüz, Volkan Severcan, Ziya Kürküt, Orhan Hakalmaz, Barış Yurtçu, İbrahim Sarıtaş, Burak Uçman, Kemal Başar, Oktay Gürsoy, Tayfun Sav, Erol Koçan, Bengü, Ece Seçkin, Kalust Şalcıoğlu, Haluk Özenç ve Ali Erşan Cebisli.

​'HAYATIMIZA ANLAM KATMASI UMUDUYLA'

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "15 Şubat ve 1 Mart'ta daha Afrin operasyonunun başlarında, Mehmetçiğimizin ve sınırdaki vatandaşlarımızın yanına, moral vermek amacıyla giden, Mehmetçiğimizin sofrasına oturan, sınırdaki köylerimizde vatandaşımızla kucaklaşan biz sanatçılar ve sporcular, bu güzel ülkenin insanının ve onun bağrından çıkan Mehmetçiğimizin haklarının ödenmesinin mümkün olmadığını düşünüyoruz. Özellikle vatan evlatları Mehmetçiğimizin her daim yanında olduğumuzu gösteren 'Türkiye Marşı'mızı, Türkiye'nin samimi insanlarına hediye ediyoruz. Dillerimizde yaşaması ve her bir sözünün hayatımıza anlam katması umudumuzla marşımızın nakaratı ile 'Hep birlikte Türkiye'yiz biz' diyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kadir yildirim08 Nisan 2018 23:45

    Emekli beye... abd nin borcu nedir bide buna bak. Hala dünyanın jandarma ama... önemli olan diriliş. .. bir olma.. geziyi düzenleyen it söylerim bir haftada faizi 4.65 ten 8.50 çektiler. ... her durumda birlik önemli. .. He diyosun Ermeni nin abd nin siyonun kucağında oluruz ...kapı açık. Bizim niyetimiz yok.. askerimizle egitimcisiyle .... biriz. . Aradaki çatlak sesler %50 filan değil. .. sadece parazit alıcılar. .. şu an olmadığı kadar ülke birlesmede. .. abd kucakcilari ve parazitler son cirpinislarini yapıyor. .

  • Kadir yildirim08 Nisan 2018 19:34

    Gurur duyduk.sanatçı budur.işte. . Anlayana....

  • Sdk 08 Nisan 2018 19:06

    İçimizdeki pkklılar rumlar ermeniler rahatsız olsada güzel, onlara tavsiyem bu devran hep böyle artık rahat etmek için Türkiye terk edebilirsiniz

  • Emekli08 Nisan 2018 20:06

    Bunu senin gibi dün hocam gel yalvarırım gel diyen ,ülkeyi özelleştire özeleştire abd satan dış borcu 6 kat yükselten bi zühniyet mi bizim gibi düşünmezseniz gidin diyor sen rüzgar değişince ilk dönüş yapıcak olanlar olucan böyle asıl bi ülkeyi yüzde elli elli bölünmüş halde dvm etmez