E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAntalyaspor: 1 - Beşiktaş: 2---

Antalyaspor: 1 - Beşiktaş: 2

Antalyaspor: 1 - Beşiktaş: 2
21 Ocak 2018 - 18:19 borsagundem.com

Beşiktaş, Süper Lig'de ikinci yarının ilk mücadelesini zorlu Antalyaspor deplasmanında kayıpsız atlattı.

Antalyaspor deplasmanında boy gösteren Kara Kartal, mücadeleyi 2-1 kazandı. Ev sahibi takım 8. dakikada Charles'in golüyle 1-0 öne geçti. Beşiktaş 30 ve 54'te Anderson Talisca'dan gelen gollerle sonuca gitti. Beşiktaş 33 puana yükselirken Antalyaspor 17 puanda kaldı. Pepe ve Tosic'in yokluğunda stoperde yeni transfer Domagoj Vida ve Gary Medel forma giydi. Beşiktaş ligde bir sonra sonraki hafta evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Hakem Halis Özkahya maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Beşiktaş maça başlayan taraf oluyor.

5. dakika Sağ kanatta uzun topla buluşan Alvaro Negredo ceza sahası içine yerden pasını gönderiyor ancak bu topa Ryan Babel'den önce savunma oyuncuları müdahale ediyor ve topu kornere gönderiyor

8. dakika GOOOLL!! Antalyaspor, Charles Fernando'nun golüyle 1-0 öne geçiyor.

10. dakika Sağ kanatta aldığı kısa pasla topla ilerleyen Charles Fernando ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu Fabricio Agosto kornere tokatlıyor.

15. dakika Sağ kanatta aldığı kısa pasla topla buluşan Adriano Correia kaleye plase bir vuruş yapıyor. Bu topu arka direkte Ferhat Kaplan kontrol ediyor.

20. dakika Talisca'nın yay önünden aldığı kısa pasla topla buluşan Alvaro Negredo ceza sahası yayı içinden vuruşunu yapıyor. Yerden giden bu topu kaleci Ferhat Kaplan kontrol ediyor.

25. dakika Sağ kanattan gelişen atakta Adriano Correia'nın yaptığı ortayı arka direkte Ryan Babel indiriyor. Penaltı noktasının hemen yanında Anderson Talisca vuruşunu yapıyor ve topu ağlar ile buluşturuyor. Ağlarla buluşan bu top öncesinde yapılan faul gerekçesiyle gol değeri kazanmıyor.

30. dakika GOOOLL!! Beşiktaş, Anderson Talisca'nın attığı golle skoru 1-1'e taşıyor.

38. dakika Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emre Güral ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte takım arkadaşından seken topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

42. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

45+1. dakika Hakem Halis Özkahya ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Atılan karşılıklı gollerle skor 1-1 oluyor ve takımlar soyunma odasına gidiyor.

46. dakika Hakem Halis Özkahya maçın ikinci yarısını başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Antalyaspor'un vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.

47. dakika Orta alandan Charles Fernando'nun attığı uzun topla ceza sahası içinde topla buluşan Emre Güral kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Fabricio Agosto'dan geri dönüyor. Dönen topla tekrar buluşan Emre Güral altıpasın hemen sağından kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top üst direkten oyun alanına geri dönüyor.

50. dakika Hızlı gelişen atakta Mostapha El Kabir'in kısa pasıyla topla buluşan Deniz Kadah ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.

54. dakika GOOOLLL!! Beşiktaş, Anderson Talisca'nın golüyle skoru 2-1'e taşıyor.

59. dakika Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topa kimse temas edemiyor.

66. dakika Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

72. dakika Caner Erkin, Nazim Sangare'ye sağ kanatta yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

73. dakika Charles Fernando, Gary Medel'e topsuz alanda yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

83. dakika Kısa pasla topla buluşan Tolgay Arslan ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleyi görüyor ve şutunu çekiyor. Bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.

88. dakika Sağ anatta kısa pasla topla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası dışı sağ çapraza kadar topla ilerleyip kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

90. dakika Orta alandan aldığı kısa pasla ilerleyen Anderson Talisca ceza sahası dışı sol çaprazdan uzaklardan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu Ferhat Kaplan tokatlıyor. Bu top üst direğe çarpıp kornere gidiyor.

90+4. dakika Hakem Halis Özkahya karşılaşmayı bitiren düdüğünü çalıyor. Beşiktaş zorlu Antalyaspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönüyor.

ANTALYASPOR: Ferhat, Musa, Diego, Celustka, Nazım, Zeki, Charles, Deniz, Danilo, El Kabir, Emre
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Medel, Vida, Caner, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Quaresma, Negredo
YEDEKLER: Tolga, Utku, Gökhan, Mitrovic, Fatih, Necip, Tolgay, Lens, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

MAÇTAN NOTLAR

Süper Lig'de 23 Aralık'ta Demir Grup Sivasspor ile oynanan 17. hafta maçının ilk 11'inde yer alan, ancak sakatlıkları dolayısıyla kadroya alınmayan Pepe ve Tosic ile Gökhan Gönül'ün yerine defansta yeni transfer Vida ve Caner Erkin ile orta sahada Oğuzhan Özyakup forma şansı buldu.

Vida ilk lig maçına çıktı
Beşiktaş'ın ara transfer döneminde 4,5 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, siyah-beyazlı formayla ilk lig maçına çıktı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Hırvat oyuncuya savunma göbeğinde görev verdi

Tribünler doldu
Antalyaspor taraftarı, Beşiktaş maçında takımını yalnız bırakmadı. Tribünleri dolduran kırmızı-beyazlı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Yaklaşık 500 kişilik Beşiktaş taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)