E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞamil Tayyar'dan tepki çeken patlama açıklaması---

Şamil Tayyar'dan tepki çeken patlama açıklaması

Şamil Tayyar'dan tepki çeken patlama açıklaması
29 Haziran 2016 - 11:54 borsagundem.com

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrasında gelen yayın yasağını eleştirenlere "Umarım böyle bir patlamada can verirler" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'de katıldığı bir programda Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrasında gelen yasağına tepki gösterenler hakkında tepki toplayan bir ifadede bulundu.

Şamil Tayyar "Yayın yasağını eleştirenler umarım böyle bir patlamada can verirler" dedi. Şamil Tayyar'ın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Tayyar, Belçika'nın Brüksel kendinde 33 kişi hayatını kaybetti terör saldırısıya ilgili sosyal medyadan paylaştığı mesajda, "Brüksel'de yayın yasağı geldi, olayı karartmaya çalışıyorlar" diyerek Belçika hükümetine tepki göstermişti.

Metiner'in patlama tweeti tepki çekti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şevki tergin29 Haziran 2016 21:49

    akp ye mal etmek başka şey, akp nin tutumlarını eleştirmek başka şey koyun. kimse saldırıyı akp yaptı demiyor ki öyle dese maletmiş olur. ulan bu cahil cühela ile aynı ülkeyi paylaşıyoruz yazık. suriyeye gidin bu kadar meraklısınız esadı devirmeye. Yok gerçi yakında ondan da özür dilersiniz.

  • xyz29 Haziran 2016 20:02

    sen de gebersende biz onbeş gün sonra duysak oda olur

  • ahmet engin29 Haziran 2016 18:28

    Bu alcakca saldiriyi dahi AK PARTI ye mal etmeye calisan MALLAR oldugu muddetce AK parti 1. parti olmaya devam edecektir ins. Tersten okursak kaybeden bu zavallilarin hep kendileri olacak millet ve devlet her zaman payidar olacaktir vesselam...

  • biriniz de güzel olsun29 Haziran 2016 16:59

    klasik akp zihniyeti. mide bulandırıcı, iğrenç. aralarında eli yüzü düzgün güzel insan kalmadı

  • v vs vs 29 Haziran 2016 16:58

    klasik akp zihniyeti. başkası yaparsa eleştirir, kendisi aynı şeyi yaparsa kendisini eleştireni eleştirir. ağızlarından lağım akıyor. bunlar müslüman mı gerçekten. şimdiye kadar bunlar kadar din ticareti yapan bir güruh görmedim. halkımızın gerçek yüzünü de zamanla iyi anladım. vatan millet sakarya işleri boşmuş bu toplumun hakettiği kaos, kavga, yolsuzluk, zulm, gasp vs vs...

  • yasaksız29 Haziran 2016 16:07

    medeni ülkelerde böyle durmlarda haberleşme kanallarını değil yasaklamak, aksine ücretsiz yaparlar.insanlar yakınlarının olayda etkilenip etkilenmediklerini en kısa yoldan öğrenmeleri için.ama bizim gibi isanlığa uzak ülke yöneticileri olayı küçük göstermek için en kolay yol olan yasak silahını kullanırlar.

  • AYLA EYÜBOĞLU29 Haziran 2016 15:01

    Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz...benim haber alma hakkımı yasaklıyorsunuz ve arkasından da söylediğiniz sözler akıl mantık almayacak kadar anlamsız ve iğrenç... biriniz bela okuyorsunuz.. biriniz öyle yorum yapıyorsunuz ki bu acılı günümüzde halinize bizi güldürüyorsunuz.. yok Kılıçdaroğlu yok bilmem ne.. ne oldu.. şimdi saldırıyı yapan belli.. peki o kimin adamı cevap verin

  • KIRIMLI29 Haziran 2016 14:07

    Siz bu millete düşmansınız ,milleti boşver yaratılmışların en şereflisi olan insana ve onun varlığna düşmansınız…Yayın yasağı olası saldırıları engellemek için zaruri bir durumdur gerekirse bu durumu halkımıza, bu konunun uzmanları bilim adamlarının izah etmesini sağlayacağız dersin.Kahvehanede bile bu kadar avam konuşmalar yapılmıyor.Bu üslup sadece hayata,canlıya olan düşmanlıkla,kinle nefretle,terörizmle izah edilebilir.

  • EBU-ZER29 Haziran 2016 13:54

    SİZLER NEREDE CAN VERECEKSİNİZ BAKALIM KAMİL TAYYAR

  • meczuba bak29 Haziran 2016 13:26

    Bizde sizin için aynı dilekleri diliyoruz hemde tüm içtenliğimizle

  • salih memecan 29 Haziran 2016 12:44

    bu adam bu partiye zarar veriyor görmüyorlar mı bunu

  • tr frsc29 Haziran 2016 12:24

    Brüksel de yayın yasağı geldi, olayı karartmaya çalışıyorlar! mesajı daha önce türkiyede alınan yayın yasaklarını olayı karartma çalışması diye niteleyenlere gönderme olduğu açık değil mi?

  • vatandaş29 Haziran 2016 12:22

    geri zekalı. devlet yönetmek kimlere kalmış

  • tr frscmesaj29 Haziran 2016 12:21

    Adamın Brüksel saldırısından sonra attığı