E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu---

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu
11 Aralık 2018 - 15:21 borsagundem.com

Rize Emniyet Müdürlüğündeki silahlı saldırıda, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma memuru Yiğit Can Köksal yaralandı. Verdi, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Saldırgan yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Rize'nin Derepazarı ilçesinde görevli polis memuru İ.S, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne geldi.

Cep telefonu ve silahını güvenlikte bırakarak Verdi'nin makamına giren İ.S, bir süre görüştükten sonra buradan ayrıldı.

Cep telefonu ve silahını aldıktan sonra geri dönen İ.S, koşarak girdiği makam odasında, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma memuru Yiğit Can Köksal'ı silahla vurdu.

Emniyet binasında çok sıkı güvenlik önlemleri alındı. Olay yerine Emniyet'te görevli polislerin yakınları da akın etti.

VERDİ HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Yaralanan Verdi, Polat ve Köksal hastanelere kaldırıldı. Rize Valisi Kemal Çeber, gazetecilere yaptığı açıklamada, silahlı saldırıya uğrayan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit düştüğünü söyledi.  

ŞÜPHELİ POLİS MEMURU YAKALANDI

Emniyet Müdürü Verdi ile yer değişikliği için görüşmek istediği öğrenilen İ.S, güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

ALTUĞ VERDİ KİMDİR?

1972 yılında İstanbul’da doğdu. 1989 yılında Polis Koleji’nden, 1993 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu. İstihbarat Daire Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kosova Barış Gücü, Birleşmiş Milletler Haiti Barış Gücü, Mersin Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığında değişik rütbelerde görev alan Verdi, 28 Aralık 2016 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi etti.

İstanbul İl Emniyet Müdürlügünde Özel Hareket Şube Müdürü olarak görev yaptı.

19 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete ’de yayınlanan ve 2017/348 sayılı Kararname ile Rize Emniyet Müdürü olarak atandı.

Evli ve bir kız babası olan, iyi derecede İngilizce bilen Verdi, ABD ve Almanya başta olmak üzere birçok yabancı ülke nezdinde düzenlenen toplantı ve programlarda Türkiye’yi başarıyla temsil eden isimlerdendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yeter ya12 Aralık 2018 13:45

    Bu millet iyice kafayı yedi. Aklına gelen adam vuruyor. Emniyet müdürünün başına bu olay geliyorsa durum vahim. Allah rahmet eylesin...

  • KILIÇ12 Aralık 2018 06:21

    HER İKİ AİLEYE DE SABIR DİLERİM KEŞKE BU TÜR OLAYLAR ÜLKEMİZDE YAŞANMASAYDI ÜZÜLDÜM.

  • Mahallenin Delisi12 Aralık 2018 00:54

    Allah Rahmet eylesin... Yaralı polislerimize şifa versin...

  • Hızır 11 Aralık 2018 23:25

    Allah rahmet eylesin

  • Berber bekri11 Aralık 2018 22:47

    Öncelikle Allah tan rahmet acılı ailesine sabır diliyorum. Geçmişte devlet kurumlarında bu ve benzeri bir çok olay olmuş ve malesef örtbas edilmiştir. En yakında esk.osmangazi üniversitesindeki katliam örnektir...Olay gümbür gelirken sessiz kalan önlemeyen sistem değiştirilmeli ve sorumlular cezalandırılmalıdır....

  • emekci11 Aralık 2018 21:51

    bu katili teşkilata kabul eden komisyon istifa etsin

  • Lale11 Aralık 2018 20:18

    Yeni Türkiye

  • osman11 Aralık 2018 17:45

    öncelıkle allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlıgı diliyorum.olayın neden kaynaklandıgını bilmiyoruz tabi ama geçenlerdede adana zabıtasında silaklı saldırıda 2 kişi ölmüştü. olayların derinlemesine araştırılması gerek   bunda şüphe yok ancak ben ilk bakısta bir kurum içinde mobıng yapıldıgı için insanların dayanamayacagı bir noktada patladıgını düşünüyorum nedeni de bu mobing diye yapılanların bir insanın vicdanına sıgmayacak derecede uygulandıgına bizzat şahit oluyorum evet tarafımada çalıstıgım yerde mobing uygulanmaktadır hem çalısanlar hemde yönetim bazında.

  • Aslan Köklü11 Aralık 2018 17:11

    Allah rahmet eylesin. Bir emniyet müdürü bile kendini koruyamıyorsa, biz vatandaşları polis nasıl koruyacak? Maalesef ülkemizde can güvenliği olmadan hasbel kader yaşıyoruz.

  • D111 Aralık 2018 19:39

    Emniyet müdürürünü şehit eden de bir polis.... Eğer polis polise potansiyel suçlu olarak bakmaya başlarsa o zaman herkes korumasız kalır.. Emniyet müdürü ne yapsın kurşun geçirmez zırhla mı dolaşsın?

  • corleone11 Aralık 2018 17:08

     niye vurdu acaba

  • fatih istanbul11 Aralık 2018 16:17

    Allah  rahmet  eylesin Ailesinin yakınlarının  başı sağ olsun  ne yazıkki  bu  çinayeti  işleyen  bir  polis memuru