E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'den Türkiye'ye sürpriz ziyaret---

Putin'den Türkiye'ye sürpriz ziyaret

Putin'den Türkiye'ye sürpriz ziyaret
12 Kasım 2018 - 08:48 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 19 Kasım pazartesi günü Türkiye'ye geliyor

Rusya Devlet Başkanı Putin'in uluslararası ilişkilerden sorumlu yardımcısı Yuri Uşakov, Putin'in Türk Akımı doğalgaz boru hattının Türkie deniz kısmının sona ermesi ile ilgili İstanbul'da düzenlenen törene katılacağını duyurdu. Rus İzvestiya gazetesine konuşan Uşakov, törenin 19 Kasım'da düzenleneceğini ve Devlet Başkanı Putin'in de etkinliğe katılmak üzere İstanbul'a ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.

Rus basınına göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliği yapacağı törende ikili ilişkiler de görüşülecek.

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'nın başkenti Paris'te görüştüğü Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile sohbet etti. Paris'te, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un ev sahipliğinde Birinci Dünya Savaşı'nın sona erişinin 100. yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı'nın sona erişinin 100. yıl dönümü dolayısıyla Zafer Takı ve Meçhul Asker Anıtı'nda düzenlenen anma törenine katıldı.
 
Sputnik'in aktardığına göre Şanzelize Bulvarı'nda düzenlenen tören sonunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in samimi tavırları dikkati çekti.(Turkrus)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)