E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzdağ: 2040'ta her 13 kişiden biri Suriyeli olacak---

Özdağ: 2040'ta her 13 kişiden biri Suriyeli olacak

Özdağ: 2040'ta her 13 kişiden biri Suriyeli olacak
21 Haziran 2018 - 00:01 borsagundem.com

İYİ Partili Özdağ, " Genelkurmay Başkanı 2,5 milyon Suriyeli'nin daha geleceğini söylüyor. 2040 yılında eğer böyle devam ederse her 13 kişiden bir tanesi Suriyeli olacak. Bu Türkiye'yi parçalayacak" dedi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, katıldığı bir TV programında soruları yanıtladı. Özdağ, “Gelen Suriyeli sayısı 4 milyona yaklaştı. 35 milyar dolar para harcandı ve harcanmaya devam ediyor. Biz bu 35 milyar dolarla 7 tane boğaz köprüsü yapardık… Genelkurmay Başkanı 2,5 milyon Suriyeli’nin daha geleceğini söylüyor. 2040 yılında eğer böyle devam ederse her 13 kişiden bir tanesi Suriyeli olacak. Bu Türkiye’yi parçalar” ifadelerini kullandı.

SURİYE UYUŞTURUCU MAFYASI

Özdağ açıklamalarına, “Bakın Türkiye’de bir Suriyeli uyuşturucu mafyası oluştu. Elinize bir kamera alın çıkalım Taksim’e burdan Osmanbey’e kadar yürüyelim o zaman göreceksiniz bu gerçeklerin tamamını” diyerek devam etti.

“ÖCALAN’IN ELİ KOLONYA MI KOKUYORDU?”

Özdağ, “AKP’liler, biz Esat’la görüşeceğiz dediğimizde ‘Eli kanlı biriyle mi görüşeceksiniz’ diye soruyorlar. Peki siz Abdullah Öcalan’la görüşürken Öcalan’ın eli kolonya mı kokuyordu” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş21 Haziran 2018 03:17

    uyandı artık vatandaş! suriyeliler seve seve gidecekler geldikleri gibi gidecekler bu vatan bu topraklar kolay kazanılmadı aksini iddia ederlerse bedelini ağır öderler bunu onlarda biliyor.

  • Serkan can21 Haziran 2018 01:40

    Gelin bakalım zaten SGK 32 milyar açık verdi sayenizde..ilaç bedava muayene bedava her ay düzenli maaş her kış kömür oh valla yan gel yat

  • Hakan21 Haziran 2018 01:37

    Biz bu kafayla gidersek 2.5 milyon da gelir 5 milyon da gelir...türk milleti enayi nasıl olsa sırtına binen bine ne hepsi bizim sırtımzdan geçinyor