E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaNot indirimi kaygısı fiyatlara yansıtılıyor---

Not indirimi kaygısı fiyatlara yansıtılıyor

Not indirimi kaygısı fiyatlara yansıtılıyor
22 Mayıs 2018 - 11:05 borsagundem.com

Bloomberg haber ajansı, Türk tahvil faizlerinin Senegal borçlanma senetlerinin üzerine çıktığına dikkat çekerek, bu satışla yatırımcıların Türkiye'nin kredi notunun daha da düşürüleceği beklentisini fiyatlara yansıttıkları yorumunu yaptı

Bloomberg haber ajansı, uluslararası piyasalarda Türkiye'nin tahvillerine yönelik satışların sürdüğünü ve borçlanma senedi faizlerinin yükseldiğini belirterek, Türkiye'nin kredi notunun daha da düşebileceğini savundu.

Bloomberg'de yayınlanan haberde, Türk tahvillerinin faizlerinin Senegal borçlanma senetlerinin üzerine çıktığına dikkat çekildi.

Pazartesi günkü işlemlerde, Türkiye'nin Şubat 2034 vadeli tahvilinin getirisi, Senegal'in benzer vadeli faizinin 52 baz puan üzerine çıkmıştı.

Bloomberg, bu satışla yatırımcıların Türkiye'nin kredi notunun daha da düşürüleceği beklentisini fiyatlara yansıttıkları yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • uyanın artık 22 Mayıs 2018 14:47

    İşte AKP mucizesi durmak yola devam AKP li seçmen ne dersin bu işe

  • Türkoğlutürk 22 Mayıs 2018 13:01

    Bi senegal geçmemişdi. Hadi sinekleryine yabancıların üzerine atın rezilliğinizi

  • koala22 Mayıs 2018 12:05

    düşüş beklentisi doğal. benzine bir haftada 50 kuruş zam yapılması gerekli idi, hükümet ÖTV gelirinden feragat edip fiyatlara yansıtmadı. emeklilere ikramiye, mütahitlere 0,98 faizli devlet kredisi derken bütçe iyice delindi, ayar tutmuyor. borç yükü dayanılmaz hale geliyor. maalesef satılacak fabrika da kalmaı

  • vatandaş22 Mayıs 2018 11:58

    Şu akp nin ülkemizi getirdiği duruma bak? Bir de hala şunu yapacağız, bunu yapacağız diye vaatlerde bulunup duruyorlar. Yahu kimi kandırıyorsunuz, 16 yıldır bu ülkeyi chp mi, MHP mi saadet partisi mi HDP mi yönetiyor? Yüzsüzlüğün de bu kadarı olur yani..