E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMünih havalimanı THY'ye danışmanlık yapacak ---

Münih havalimanı THY'ye danışmanlık yapacak

Münih havalimanı THY'ye danışmanlık yapacak
14 Aralık 2017 - 19:17 borsagundem.com

Türk Hava Yolları ve Münih Havalimanı arasında uzun süreli danışmanlık hizmeti anlaşması imzalandı.

BORSAGUNDEM.COM

Türk Hava Yolları ve Münih Havalimanı arasında uzun süreli danışmanlık hizmeti anlaşması imzalandı. Bundan sonrası için Münih Havalimanı bundan sonra Türk Hava Yolları için, Atatürk Havalimanı'nda danışmanlık hizmeti verecek ve bunun yanı sıra açılacak olan yeni havalimanının açılışı öncesinde ve sonrasında da bu konuda danışmanlık yapacak.

İstabul'un yeni havalimanı Türkiye'nin en büyük altyapı projelerinden biri oluyor. Halen 5 inşaat şirketinden oluşan bir konsorsiyum, 10.3 milyar euroya mal olması gereken bu havalimanının inşaatını Karadeniz Kıyısında sürdürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • POLAT ALEMDAR14 Aralık 2017 22:03

    yakında THY da da aynen hedef girişimde olduğu gibi bir birilerinin kuçağına patlatacaktar.0,6 TL den kısa zamanda 15 TL geçti.alanlara hayırlı olsun.ben satıp çıktım.

  • POLAT ALEMDAR14 Aralık 2017 22:01

    hedef girişimde bir fırıldak dönüyor.hisse senedini 1 Tl civadından 4,89 TL ye kadar yükseltip sonra boşalttılar.sizin anlayacağınız seyitler kimya yı 1 TL vermeden milletin sırtından satın aldılar.hepimize hayırlı olmasın.

  • Mahallenin Delisi14 Aralık 2017 21:17

    Yahu trasit taşımacılık da Almanya değil mi bizim rakimiz? Hani onlardan büyük hava limanı yaptık(yapacağız) deyu Almanlar kıskanıyordu? Politikacıların iskeleti kemik değil kıkırdak mübarek kimsede hesap sormuyor dilinde kemiği yok salla kalabalıklar yesiiiin....

  • Thy zarar edecek !!!14 Aralık 2017 20:09

    Thy şuan atatürk hvl. Kafasına göre takılıyor ve bu hvl. Thy için süper kar ettiriyor. 3. Hvl. Yabancı havayolları gitsin thy oraya giderse ödeyeceği kira ve komisyon çook zarar ettirir. 3. Köprü kamyoncuları mahvetti fazladan 120 km ve 4-5 kat fazla köprü otoyol parası . thy kim kurtaracak ? Tabi atatürk hvl. Arazisini yabancıya satıp sermaye yapabilirler !!! Yatırım Tavsiyesi Değildir.

  • Cahil Sdk 14 Aralık 2017 23:42

    Yahu birşey biliyorsan konusacaksın bilmiyorsan ona buna hakaret etmeyeceksin !!! Ne kirası ödüyor süper beyin ? Atatürk hvl. TAV işletiyor thy ise tav a hizmet bedeli ödüyor yolcu için hangar kirası ödüyor mu? Normal dairede oturmak başka rezidansta oturmak başka. Sende çok bilgi varsa 3. Hvl. Yapan cengiz , limak, kolin inşaatları tanırsın değilmi? RANT AŞ

  • Sdk 14 Aralık 2017 23:10

    Ahl. Bedava sanki cahill