E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMcDonald's'a şok! Tüm şubeleri kapatılıyor---

McDonald's'a şok! Tüm şubeleri kapatılıyor

McDonald's'a şok! Tüm şubeleri kapatılıyor
23 Ağustos 2014 - 15:13 borsagundem.com

Rus yönetimi, ülke genelindeki tüm McDonald's şubelerini kapatma kararı aldı

Rusya Federal Tüketici Haklarını Koruma Servisi ilk olarak McDonald\'s'ın Moskova'daki 4 şubesini geçici olarak kapattı.
 
Bu şubelerde yapılan denetimlerde besinlerdeki enerji değerinin beyan edilenle aynı olmadığı anlaşıldı. Ortaya çıkan bu tespitten sonra Rusya genelindeki tüm McDonald's şubelerinin kapatılması kararlaştırıldı.
 
Rus halkı da kararı onayladı. Bu kapsamda dün başkent Moskova'da, McDonald\'s'ın kapatılma kararına destek için gösteri düzenlendi.
 
Rusya'da açılan ilk McDonald's şubesinin yer aldığı Puşkin Meydanı'nda toplanan küçük bir grup, ABD aleyhinde sloganlar atarak McDonald's'ı protesto etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • keklik24 Ağustos 2014 17:41

    bence tayyip once oglu buraka solesin israile gemileriyle mal tasimasin

  • emekci24 Ağustos 2014 17:40

    mcdonnalds tan ben de yemem. ancak icinde 100 inek eti olan bir dukkan tavsiye et desen onun adini veririm de en az 50 dukkandan emin degilim derim. egriye egri dogruya dogru

  • cahillll24 Ağustos 2014 01:43

    burda helal olsun utine iel allah kitap aynı cümlede kuranlar var. komiksiniz. 2 gün önce senin hocan çeçenistan muhabbetşne putine saymadıgı yoktu. bilgisizlik akıyor paçalarınızdan kıllar.

  • Ender DOSAN23 Ağustos 2014 23:30

    Mustafa kardeş helal olsun dediğin adamı iyi araştır,Suriyedeki zalimin bir numaralı destekçilerinden biridir

  • ceng23 Ağustos 2014 18:22

    bana ne Filistin'den..ben arap mıyım.suudi Arabistan baksın filistine..başka işiniz mi yok

  • hakan277223 Ağustos 2014 17:59

    Erdoğan yapsaydı,Muhalefet parti ve halk ayaklanırdı.ABD nin çıkarları için.NBizde ki muhalefet ile rusyada ki muhalefet aynı değil.Biri rus çıkarlarını korurken diğeri de aynı şekilde destekliyor.Bir ağacı bahane ederek Ülkemizin Çıkarına olan hava limanı boğaz köprüsü marmarayın yapılmaması için ne çapalar sarfedildi ve ülkemizi yakıp yıktılar.Devlete dünyanın zararını verdiler

  • mustafa23 Ağustos 2014 15:27

    helal putin e işte adam gibi lider yemin ediyorum meshebi din i beni baglamaz ama bu yy.önemli liderlerinden biri putin isaril flistini kesiyor abd destekliyor suriye kendi halkını kırıyor bütün ortadogu kaynıyor bir de işid miz çıktı bütün yahudi malları satılmaya devam ediyor ama hergün aglıyoruz israil flistini öldürüyor diye yaptırım yaptırım yok para gelsinde nasıl gelirse gelsin allah ıslah etsin...