E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMartı Otel'den dava açıklaması---

Martı Otel'den dava açıklaması

Martı Otel'den dava açıklaması
10 Ağustos 2012 - 08:32 borsagundem.com

Martı Otel, Marmaris’de bulunan marinayla ilgili köylülerin ve çevrecilerin açtığı dava ile ilgili açıklamada bulundu

Marmaris’in Orhaniye Köyü’nde bulunan marinayla ilgili köylülerin ve çevrecilerin açtığı davanın, Martı Marina’nın varlığıyla ilgili olmadığı ve kamuya açılmış olduğu belirtildi.
Martı Otel İşletmeleri A.Ş.den yapılan yazılı açıklamada, Orhaniye Köyü’ndeki Martı Marina içinde yer alan, otel binalarının inşaat ruhsatlarına ilişkin açılmış herhangi bir dava bulunmadığı iddia edildi. 
Şirketlerinin davada davalı taraf olmadığını vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: ”Hasım olarak haberlerde yansıtılmamızın gerçeğe uygun olmadığını belirtmek durumundayız. Söz konusu dava, otelimiz ve Martı Marina’nın varlığı ile ilgili değildir, kamuya açılmıştır ve hukuki süreç devam etmekte olup, ortada kesin bir karar yoktur.”Marinalarının çevreye duyarlı olduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:”Turmepa iş birliği ile Hisarönü Körfezi’nin temizliğini üstlenen, mavi bayrak ödüllü Martı Marina, çevreye duyarlı yaklaşımı ile 2 biyolojik arıtma tesisi yanında, kimyasal arıtma tesisine de yer veren ilk ve tek marinadır. Martı Marina’nın ülkemiz denizciliğine ve ülke turizmine kattığı değer ve işletme hizmetleri tüm birimlerince kesintisiz devam etmektedir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 4,24
En Yüksek: 4,32
En Düşük: 4,25
Değişim -1,85 %
FK: 97,20
PD / DD: 0,88
İşlem Hacmi 7.684.677
Toplam Adet: 1.796.156
Ağırlıklı Ort.: 4,31
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)