E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinLefter'e büyük saygısızlık---

Lefter'e büyük saygısızlık

Lefter'e büyük saygısızlık
12 Kasım 2014 - 05:13 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter Küçükandonyadis’in Büyükada’daki heykelinin üzeri kara bir bez örtü ile örtülerek kapatıldı

Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsanesi Lefter Küçükandonyadis’in Büyükada’daki heykeli, eşi Stavrini Andonyadis’in başvurusu üzerine savcılık tarafından üstü kapatılıp mühürlendi. Ahmet Ercanlar'ın Hürriyet'teki haberine göre efsane futbol adamının Büyükada Özgürlük Parkı’na konulan heykeli, eşinin sarı lacivertli kulübe yaptığı başvuru sonrası tartışmalara neden olmuştu. Lefter’in heykelinin Galatasaraylı olarak bilinen bir işletmecinin reklamını yapmak için bir bahçeye konulduğunu söyleyen Stavrini Andonyadis, heykelin, Büyükada Meydanı’nda Lefter’in her zaman oturduğu yere konulmasını istemişti. 

YÖNETİM DEVREYE GİRDİ

Ancak ailenin bir bölümü buna karşı çıkmış ve heykelin konulduğu yerde kalabileceğini belirtmişti. Ardından bayan Andonyadis konuyu mahkemeye taşımıştı. Konu ile ilgilenmek için Büyükada’ya giden Fenerbahçe yöneticileri Turhan Şahin ve Ünal Uzun ise Adalar Belediyesi ile görüşürek yeni bir heykel yapılarak sorunun çözülmesi yoluna gitmişti.

Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter Küçükandonyadis’in Büyükada’daki heykelinin üzeri kara bir bez örtü ile örtülerek kapatıldı. Mahkeme kararıyla heykelin örtülmesi ailesi arasında tartışmaya neden olurken Lefter’i sevenleri üzdü.  Heykelin üzerinin siyah bir bezle örtülmesinin nedeni ise heykelin dikildiği yer olduğu belirtildi.  

HUKUKSUZ VE İZİNSİZ

Bütün bu gelişmelerin ardından dün şaşırtıcı bir sürpriz yaşandı. Mahkemeye başvuran Lefter’in eşi Stavrini Küçükandonyadis, tedbir kararı aldırdı ve Lefter’in heykeli dün Büyükada Özgürlük parkına gelen savcı tarafından mühürlendi. Hukuksuz ve izinsiz olarak o bölgeye konulduğu gerekçesiyle sarı lacivertlilerin efsanesinin heykelinin üstü örtüldü ve mühür vuruldu. Bu durum ada sakinlerinin bir bölümü ve ailenin kalan kısmının tepkisini çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)