E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLagarde: Yunanistan'da ilerleme var---

Lagarde: Yunanistan'da ilerleme var

Lagarde: Yunanistan'da ilerleme var
22 Şubat 2017 - 21:04 borsagundem.com

IMF Başkanı Lagarde, Yunanistan'da reform görüşmelerinde ilerleme sağlandığını belirtti.

Almanya Başbakanı Merkel'le bir toplantı yapan IMF başkanı Lagarde, bu toplantının ardından televizyonda yaptığı açıklamada Yunanistan'ın kurtarma paketinde yer alan reformlara yönelik yürütülen görüşmelerde ilerleme sağlandığını belirterek, Yunanistan'ın mutlaka emeklilik sistemini reforme etmek zorunda olduğunu vurguladı.

Yunanistan'ın borçalarının vadesinin gözden geçirilmesi gerektiğini dile getiren Lagarde, bununla birlikte Yunanistan'ın borçlarında bir saç traşına bu aşamada ihtiyaç olmadığını söyledi.

IMF başkanı sözlerini şöyle sürdürdü: "Yunanistan'a özel muamele yapamayız. Sonuçta Yunanistan'da herkes gibi IMF'nin rehberliğine saygı göstermeli ve bir anlaşmanın IMF yönetim kurulunun önüne getirilmesinden önce Yunanistan'ın daha çok reform gerçekleştirmesi gerekkiyor. Ki bu reformlar arasında yalnız emeklilik değik gelir vergisi reformu da yer alıyor. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)