E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKahraman'ın Che Guavera sözlerine Meclis'ten açıklama---

Kahraman'ın Che Guavera sözlerine Meclis'ten açıklama

Kahraman'ın Che Guavera sözlerine Meclis'ten açıklama
29 Ağustos 2016 - 23:01 borsagundem.com

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın, Che Guevara hakkında yaptığı söylemlerin ardından TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı açıklama yaptı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın, gençlere, Küba sosyalist devriminde yer alan bir şahsın değil, tarihteki binlerce kahraman ve önderin rol model olarak örnek alınabileceğini tavsiye ettiği bildirildi.

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Kahraman'ın, Rize'nin, Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilişinin 555. yılı dolayısıyla dün düzenlenen kutlama etkinliklerindeki konuşmasına dair bazı basın organlarında çıkan haberler üzerine, yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Sayın Kahraman tarafından gerçekleştirilen konuşmada, Küba sosyalist devriminde yer alan bir şahsın değil, kendi milli değerlerimizi özümsemiş, ülkemizin müreffeh ve barış dolu aydınlık geleceğinin teminatı olan gençlerimize, tarihimizdeki binlerce kahraman ve önderin rol model olarak örnek alınabileceği ve takip edilebileceği tavsiye edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berkan30 Ağustos 2016 12:44

    Dilinin biri kuyuya taş atıyor, hadi çıkarın akıllılar

  • halden30 Ağustos 2016 12:26

    "...hayvan yularından, insan sözünden tutulur..." derler, ne konuştuğunu bileceksin, konuştuğunun ne anlama geleceğini de bileceksin, Che'yi kötüleyerek Fatih Sultan Mehmet'i daha çok övmüş olmuyorsun!.. en hafif ifadeyle; CAHİL!.. bu adam milletvekili, üstelik meclis başkanı, üstelik başkanı olduğu meclisi daha yeni darbeciler bombaladı!.. utanıyorum meclis başkanımdan!..

  • ergn30 Ağustos 2016 11:34

    Adamın tipine bak ibret al.Önce tipten kaybediyor,sonrada söylemlerinden.Senin gibi kaytan bıyıklılarımı örnek alsınlar.

  • he he30 Ağustos 2016 09:27

    herhalde ulkede o koltukta oturabilecek son kisi...ama...amasi var iste....liyakat mi!!! o ne ki?

  • Günay30 Ağustos 2016 01:11

    Benim üzüldüğüm, bu adam bizim gönderdiğimiz vekillerin başkanıyla vay ülkemizin haline.....Bunun yaptığı gafları birileri sürekli düzeltmeye mi çalışacak...Bu adam o mecliste son başkan olacak kişi ama işte aması var, Her konuşmasında birilerine yaranma telaşı var.Yani kendini oraya kimin getirdiğini biliyor.Yazık.Çok yazık...

  • Huseyin Karaman30 Ağustos 2016 00:47

    Ya Kardesim ben kimi örnek alırsam alırım bu başkasını ilgilendirmez

  • Fatih 29 Ağustos 2016 23:58

    Kendinin rol model olarak örnek alınmayacağı kesin de