E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİYİ Parti'den Başbuğ iddiasına yalanlama---

İYİ Parti'den Başbuğ iddiasına yalanlama

İYİ Parti'den Başbuğ iddiasına yalanlama
25 Şubat 2018 - 07:48 borsagundem.com

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un SP ile İYİ Parti’nin seçim ittifakı yapması konusunda çalışma yürüttüğü iddiasına, İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray tepki gösterdi

CNN Türk’te yayınlanan Gece Görüşü programında gazeteci Nevzat Çiçek, “SP’nin AK Parti’ye yanaşmaması durumunda, İYİ Parti ile bir ittifak içerisine girebileceği ve İlker Başbuğ’un da bunun üzerine çalıştığı tahmin ediliyor” diye konuşmuştu.

Bu iddialar üzere yazılı açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, özetle şunları söyledi: “Bu iddia gerçek dışıdır. İYİ Parti ve onun Genel Başkanı Meral Akşener’in siyasi faaliyetleri en başından beri şeffaflık ilkesine dayanmaktadır. İddiayı şiddetle reddediyoruz ve Çiçek’i de kınıyoruz.” 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ışın Özdemir25 Şubat 2018 23:31

    Bence akp yoklama çektiriyor.Oluşacak olasılıkları tektek deneyip yakaladıkları adayı yıpratma yolunu seçecekler.Ör:EKMELETTİN

  • mtu25 Şubat 2018 17:25

    Hiçbir başarısını göremediğimiz bir şahsiyet...bi git artık arkadaş ünüformanı rezil ettin be. Bi laf ediyor sonra şamar oğlanına döndürüyorlar ve hala ortalarda geziniyor. İyi partiye geçerse partiyi de batırabilir.

  • Qeerrty25 Şubat 2018 13:25

    Ağzı olan konuşuyor