E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriIşıklar Grubu'nda ayrılma hakkı kullanım fiyatları---

Işıklar Grubu'nda ayrılma hakkı kullanım fiyatları

Işıklar Grubu'nda ayrılma hakkı kullanım fiyatları
28 Ağustos 2014 - 14:21 borsagundem.com

Işıklar Enerji ve Işıklar Holding'de birleşme nedeniyle ayrılma hakkı kullanım fiyatı ve kullanım süreleri açıklandı

Işıklar Enerji ve Yapı Holding'in ayrılm hakkı kullanımına ilişkin KAP açıklaması şöyle:

''Şirketimizin, Işıklar Yatırım Holding A.Ş.'yi, tüm aktif ve pasifi ile bir bütün halinde "devr alması" suretiyle Birleşme işleminin onaylandığı genel kurul 27 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Birleşme işlemi toplantıya katılanların oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

Bahsi geçen Genel Kurul'a katılıp ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerimiz ise 1 TL nominal değerli bir pay için 0,37 TL ayrılma hakkı fiyatı üzerinden ayrılma hakkını kullanabilecektir. Ayrılma hakkı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ("DenizYatırım") aracılığı ile kullandırılacak olup ayrılma hakkı kullanımına ilişkin süre 4 Eylül 2014 Perşembe günü başlayacak, 17 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 17:00 itibariyle sonlanacaktır.''

Işıklar Enerji Yatırım Holding'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:

''Şirketimizin, Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş.'ye, tüm aktif ve pasifimiz ile bir bütün halinde "devrolmak" suretiyle Birleşme işleminin onaylandığı genel kurul toplantısı 27 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Birleşme işlemi toplantıya katılanların oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

Bahsi geçen Genel Kurul'a katılıp ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerimiz ise 1 TL nominal değerli bir pay için 0,47 TL ayrılma hakkı fiyatı üzerinden ayrılma hakkını kullanabilecektir.

Ayrılma hakkı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ("DenizYatırım") aracılığı ile kullandırılacak olup ayrılma hakkı kullanımına ilişkin süre 4 Eylül 2014 Perşembe günü başlayacak, 17 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 17:00 itibariyle sonlanacaktır.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)