E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları artacak---

Hava sıcaklıkları artacak

Hava sıcaklıkları artacak
30 Haziran 2015 - 07:56 borsagundem.com

Meteoroloji'nin yaptığı açıklamaya göre hava sıcaklıkları 2-4 derece arasında artışa geçecek

Hava sıcaklığının iç ve güney kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Batı Karadeniz (Sinop ili dışında), Doğu Karadeniz kıyıları, Toroslar Mevkii ile Kocaeli, Adapazarı, Bilecik, Adana, Osmaniye, Ordu, Tokat, Gümüşhane, Artvin, Antalya'nın iç kesimleri ve Hatay'ın kıyı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların  bugün (Salı) öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.  
Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)