E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklığında düşüş sürecek---

Hava sıcaklığında düşüş sürecek

Hava sıcaklığında düşüş sürecek
26 Kasım 2014 - 08:25 borsagundem.com

Hava sıcaklığı mevsim normalleri altında seyretmeye devam edecek

Hava sıcaklığının Ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu  Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya ve Isparta çevrelerinin 
yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu bölgesinin güneyinde yağmur ve sağanak, iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde gerçekleşmesi beklenen yağışların  Güneydoğu Anadolu bölgesi, Sakarya, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Konya, Karaman, Aksaray, Kırşehir, Yozgat, Düzce, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari ile Kocaeli'nin doğu ve Bolu'nun batı kesimlerinde yer yer kuvvetli ve yoğun olacağı tahmin ediliyor. 
Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette  Marmara, Ege ile Batı Akdeniz'de kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)