E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHafta sonu dışarı çıkacaklar dikkat!---

Hafta sonu dışarı çıkacaklar dikkat!

Hafta sonu dışarı çıkacaklar dikkat!
24 Ocak 2015 - 11:49 borsagundem.com

Bu hafta sonu Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısında yağmur ve sağanak yağış bekleniyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Kırıkkale, Bolu, Karabük, Çorum ve Kastamonu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. 

​Sabah saatlerinde Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Bu Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:

Yağışla birlikte batı kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemi bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR:

Genellikle güney, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde kuzey, Karadeniz kıyılarında güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları, Çanakkaleçevreleri ile Doğu Karadeniz'de kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:

Yağışların sabah saatlerinde Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI:

Bu sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ileDoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

PUS VE SİS UYARISI:

Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)