E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiGSRAY: Genel kurul beklentisi---

GSRAY: Genel kurul beklentisi

GSRAY: Genel kurul beklentisi
26 Eylül 2016 - 13:17 borsagundem.com

Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulu 15 Ekim'de toplanacak

Galatasaray, spor Toto Süper Lig'in 5. haftasındaki derbi müsabakasında Beşiktaş'la 2-2 berabere kalırken, 1 puana razı oldu.

Şirketin cuma günü KAP'a yapmış olduğu açıklamada, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun, taşınmazların değerlendirilmesi amacıyla ve bundan elde edilecek gelirin büyük kısmının Galatasaray Spor Kulübü Derneği’nin ve bağlı kuruluşlarının borçlarını ödemek, finansal yapılarını güçlendirip mali bağımsızlığını sağlamak üzere Genel Kurul’u olağanüstü olarak toplantıya çağırdığı bildirildi.

Şirket Kurul'da  29 Haziran 2016 tarihinde Emlak Konut Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile imzalanan ön protokole uygun olarak nihai sözleşme imzalamak üzere Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu ve yetkilendireceği bağlı kuruluşunun tam olarak yetkilindirilmesinin görüşülüp karara bağlanmasına da karar verecek.

Tüm bu gelişmeler ışığında şirket hisseleri bugün yüzde 9 yükselerek 28.70 TL fiyatı gördü ve en çok yükselen hisselerden oldu.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)