E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGoogle Gülen'e ömür biçti---

Google Gülen'e ömür biçti

Google Gülen'e ömür biçti
20 Ekim 2016 - 23:43 borsagundem.com

Google, 1997 yılında Pensilvanya'ya kaçan ve 15 Temmuz hain darbe girişiminin mimarı teröristbaşı Gülen'e bakın ne kadar ömür biçti!

15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olması sonrası kan kaybeden FETÖ bitme noktasına geldi. Zaman geçtikçe güç kaybeden Fetullah Gülen terör örgütünün liderine Google'un ömür biçtiği gözlerden kaçmadı.15 temmuz darbe girişiminin başarısız olmasıyla birlikte ilan edilen OHAL süreci FETÖ'yü bitirme noktasına getirdi. Wikipedia Fethullah Gülen'in ölüm tarihini 13 Nisan 2017 olarak yayımladı. Fakat haber içerisine girildiğinde böyle bir bilgi ile karşılaşılmıyor.

İçeriği internet kullacıları tarafından oluşturulan Wikipedia’da Fetullah Gülen başlığı altında yapılan bu değişiklik sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti. Bazı kullanıcıların yorumları ise şöyle oldu:

Vikipedia Fethullah Gülen'in ölüm tarihini 13 Nisan 2017 olarak yayımlamış. pic.twitter.com/l4B25V5cqh

— Vecihi (@Vecihimiz) 20 Ekim 2016

. @Wikipedia fethullah gülen&"in ölüm tarihini vermiş, altında yatan sebebi bilmiyoruz ama elbet çıkar kokusu pic.twitter.com/hETjctkCHr

— muh?mmed (@mddzgnn) 20 Ekim 2016

Google "fethullah gülen" yazıyorsun. Ölüm: 13 Nisan 2017 tarih çıkıyor.. ANLAŞILAN MESAJ VERME PEŞİNDELER.. pic.twitter.com/jYMJfEVzG7

— tâkkeci (@cinnetlikkul) 20 Ekim 2016

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)