E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGirilmez denilen mahalleye polis böyle girdi!---

Girilmez denilen mahalleye polis böyle girdi!

Girilmez denilen mahalleye polis böyle girdi!
18 Ocak 2017 - 19:14 borsagundem.com

Adana’da bölücü terör örgüt PKK yandaşlarının sık sık gösteri yaptığı ve polisin giremeyeceği iddia edilen Karasu Mevkii’nde ekipler huzur operasyonu yaptı

Adana'da terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösterilerinde merkezi haline gelen Karasu’ya polisler huzur operasyonu düzenledi.

Merkez Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi Bahçelievler Caddesi Karasu Mevkii’ne gelen ekipler, zırhlı araçlarla çevre güvenliğini sağladı. Bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösterilerinde merkezi haline gelen Karasu’da ekipler, yoldan geçen araçları tek tek durdurup, kontrol etti. Şüpheli kişilerin kimlik sorgulamasına yapan ekipler, kahvehane ve işyerlerinde de arama yaptı.



Devriye gezen zırhlı araçlar uygulamaya katılan ekiplerin güvenliğini sağlarken, caddeye açılan sokakların girişlerini tutan Özel Harekat timleri de tetikte bekledi. Yaklaşık 1 saat süren ve 450 polisin katıldığı uygulamada, bölücü terör örgütü mensuplarının duvarlara yazdığı sloganlar sprey boyalarla ile silindi, 53 otomobil, 15 motosiklet ile 150 şahsın GBT sorgusunu yapıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • A benim mantığı destanın 19 Ocak 2017 01:02

    Demek istenen şu senede iki defa basın kamerayla girip show yapmak değil asayişi tam sağlamak güvenli terörün olmadığı yer dilemek istiyor.

  • Adanalı yım 18 Ocak 2017 21:49

    Haber Başlığı Uydurma girilmemesi hiç bir yer yok hem polis hem vatandaş adanada heryerde rahat dolaşır

  • ene18 Ocak 2017 20:09

    ne demek girilmez iyicene ayar oldum. girilemiyorsa ki bu mümkün değilde sil gitsin haritadan. devlete meydan okuyacaklar bu devlette o mahlleye giremeyecek komik çok komik... el baba bak azeze bak cerablusa bak ve diğerlerine giriliyormuymuş girilmiyormuymuş....

  • forku18 Ocak 2017 19:51

    ülkede asayişi hala sağlayamadı hükümet. bu gidişle ohal hiç kalkmayacak

  • görele18 Ocak 2017 19:51

    hangi çağda yaşıyoruz ya. kim diyor polis bir yere giremez?

  • Varlık 18 Ocak 2017 19:43

    Çıkmasınlar da oradan. Şehirlerde hep böyle başına buyruk mahalleler var. Orada yaşayanlar teror baskısı altında sürekli. Her turlu kaçakçılık olduğunu, kendine ait kurallar olduğunu hep duyuyoruz. Bugüne kadar girilmemesi bence yanlıştı. İnsallah oralar kültürel anlamda yapılandırılır.

  • Ercan18 Ocak 2017 19:41

    Öyle bir yer mı varmış. Aaaa