E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGedik Trader’dan yatırımcılara Formula 1 Pisti’nde sürüş fırsatı---

Gedik Trader’dan yatırımcılara Formula 1 Pisti’nde sürüş fırsatı

Gedik Trader’dan yatırımcılara Formula 1 Pisti’nde sürüş fırsatı
17 Ekim 2017 - 12:36 borsagundem.com

Çok yüksek veri ve işlem hızıyla Türkiye’de bir ilke imza atan Gedik Trader’den çok konuşulacak bir kampanya. 4 şanslı müşterisini unutamayacakları bir sürüş deneyimi için İtalya Monza’ya götürüyor.

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye piyasalarının önemli aktörü Gedik Yatırım’ın hayata geçirdiği, çok yüksek veri ve hızlı işlemin adresi Gedik Trader, son teknolojiyle yarattığı hızlı yatırım heyecanını, şimdi de Formula 1 pistine taşıyor. Şirket, 4 şanslı yatırımcıyı eşleriyle birlikte, hız tutkunlarının ‘mabet’ dediği İtalya Monza Formula 1 Pisti’nde  ‘çok özel’ bir sürüş deneyimine götürüyor.

“Gedik Trader hızını İtalya Monza F1 pistinde, sürüş deneyime ile yaşayın” başlığı altında duyurulan kampanya içeriğinde, “Hemen başvuru formunu doldur, hesap aç, Gedik Trader’da işlem yap, İtalya Monza F1 Pisti’nde sürüş deneyimi yaşayan 4 şanslı çiftten biri ol” ifadeleri yer alıyor.  

İTALYA’DA BÜYÜK HEYECAN

Çizme’nin dünyaca ünlü F1 Pisti’nde sürüş heyecanını tatmak isteyenlerin katılacağı çekilişle ilgili kampanya detaylarında yer alan bilgiler ise şöyle: 

“Gedik Yatırım’da işlem yapanlar, İtalya Monza Formula 1 Pisti'nde sürüş deneyimi çekiliş hakkı kazanıyor.
Gedik Trader Mobil ve Web platformlarından her 10.000 TL’lik işlem hacmine 1 çekiliş hakkı kazanın! Her 10.000 TL’lik işlemle kazanma şansınızı arttırın.
Üstelik Gedik Yatırım’da hesap açan herkese ücretsiz 12 aylık Pay veya VİOP anlık veri yayını hediye!”

EN HIZLI FORMULA 1 PİSTİ

Formula 1 takvimi içerisindeki en hızlı pist olan Monza, İtalya'nın kuzeyinde, Milano kent merkezine 15 km uzaklıkta.
Formula 1 tutkunlarının ve özellikle Ferrari taraftarlarının Tifosi (mabet) olarak adlandırdıkları Monza, pilotlar tarafından da, Spa-Francorchamps ile birlikte en çok sevilen pist.

BORSA VERİLERİNE KOLAY VE HIZLI ERİŞİMLE 8 AYDIR YATIRIMCILARIN HİZMETİNDE

Yaklaşık bir yıllık hazırlık sürecinin ardından 8 ay önce hizmet vermeye başlayan Gedik Trader’da kullanılan teknoloji sayesinde, Türkiye’nin herhangi bir yerindeki yatırımcı, İstanbul’dakiler kadar hızlı bir şekilde borsa verilerine ulaşabiliyor. Kullanıcılar; detaylı piyasa analizlerine, çok sayıda göstergeye ve gelişmiş grafiklere, internet aracılığıyla tüm cep telefonları veya farklı araçlardan inceleyebiliyor, işlem yapabiliyor. Gedik Trader üzerinden ister haftalık, ister aylık paketlerle Borsa verisi satın alınabiliyor; satın alınan borsa verilerine, tüm mobil cihazlar ve web üzerinden, ek bir ücret ödemeden ulaşılabiliyor. Appstore ya da Google play uygulama marketlerindeki ödeme sistemleri üzerinden isteyen herkes, “self servis” bir biçimde istediği veri paketine, istediği zaman abone olabiliyor ve piyasaları takip edebiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN LİNKİ TIKLAYIN
https://www.gedik.com/gedik-trader-hiz-kampanyasi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)