E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıGedik Trader ile tüm Türkiye’den borsa verilerine kolay ve hızlı erişim ---

Gedik Trader ile tüm Türkiye’den borsa verilerine kolay ve hızlı erişim

Gedik Trader ile tüm Türkiye’den borsa verilerine kolay ve hızlı erişim
20 Temmuz 2018 - 08:19 borsagundem.com

Borsa verilerine hızlı ulaşmak için Gedik Trader yatırımcılara kolaylık sağlıyor

Kullanıcıların borsa verilerine çok kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayan Gedik Trader’da kullanılan teknoloji sayesinde, Türkiye’nin herhangi bir yerindeki yatırımcı, İstanbul’dakiler kadar hızlı bir şekilde borsa verilerine ulaşabiliyor. Kullanıcılar; detaylı piyasa analizlerine, çok sayıda göstergeye ve gelişmiş grafiklere, internet aracılığıyla tüm cep telefonları veya farklı araçlardan inceleyebiliyor, işlem yapabiliyor. Gedik Trader üzerinden ister haftalık, ister aylık paketlerle Borsa verisi satın alınabiliyor; satın alınan borsa verilerine, tüm mobil cihazlar ve web üzerinden, ek bir ücret ödemeden ulaşılabiliyor. Appstore ya da Google play uygulama marketlerindeki ödeme sistemleri üzerinden isteyen herkes, “self servis” bir biçimde istediği veri paketine, istediği zaman abone olabiliyor ve piyasaları takip edebiliyor.

Gedik Trader’ı hemen ücretsiz indirmek için tıklayın

Gedik Trader’ın yeni özellikleriyle tanışın;

• Türkiye’de ilk! Gelişmiş kademe analizi! Hem günlük hem üç yıla kadar geçmiş tarihli hisselerin hangi fiyatlardan ne kadar işlem gördüğünü analiz edebilirsiniz.

• Aracı Kurum Analizi! Hem günlük hem geçmiş tarihli aracı kurumların hangi hisselerde işlem yaptığını inceleyebilirsiniz.

• Takas analizi! Hangi hisselerin, hangi aracı kuruluşun takasında yer aldığını görebilirsiniz.

• Gedik Trader ile kripto para fiyatları elinizin altında! Takip listelesi menüsünden Kripto para fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. (Kripto paraların sadece fiyatları gösterilmektedir, alım/satım işlemi yapılmamaktadır.)

Gedik Trader açılış sayfanızı seçebilirsiniz. Ayarlar ekranından açılış sayfanızı belirleyin, her açılışta sizi seçtiğiniz ekranla karşılayalım.

• Kategori bazında haberler! Haberleri artık gruplarına göre takip edebilirsiniz.

• Gedik Trader ile sanal portföye hemen başlayın! Üye girişi yapan kullanıcılarımız, hisse senetlerinde 10.000TL’lik sanal para ile deneme işlemleri yapabilirler.

• Kullanıcı yorumları ile piyasa heyecanına ortak olun! Gedik Trader’a üye ve müşteri girişi gerçekleştirip hisse senetleri ile ilgili yorum ve sorularınızı tüm kullanıcılar ile paylaşabilir, Gedik Yatırım Araştırma ekibinin hisseler özelindeki yorumlarını anlık takip edebilirsiniz.

• Gedik Trader Türkiye’nin yeni nesil yatırım platformu Türkiye’de ilk! Portföy ve takip listenize özel anlık analiz ve haberler!

Gedik Trader’ı ücretsiz indirmek için tıklayın

Gedik Trader'ı değerli yorum ve görüşleriniz ile geliştirmeye devam ediyoruz. Görüş ve önerilerinizi http://www.gedik.com/bize-ulasin adresinden bize iletebilirsiniz.

Gedik Trader’la Bol kazançlı günler dileriz!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)