E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGazprom'un mal varlığına el kondu---

Gazprom'un mal varlığına el kondu

Gazprom'un mal varlığına el kondu
19 Haziran 2018 - 17:57 borsagundem.com

Londra mahkemesi Gazprom'un İngiltere ve Galler'deki mal varlıklarına el koydu

Londra mahkemesinin, Ukraynalı doğalgaz şirketi Naftogaz`ın lehine sonuçlanan tahkim kararı sonrasında Rus enerji şirketi Gazprom`un İngiltere ve Galler’deki varlıklarına el koyduğu bildirildi.

Naftogaz'dan yapılan açıklamada, Stockholm Uluslararası Tahkim Mahkemesi tarafından Ukraynalı şirkete tazminat ödemesine karar verilen Gazprom'un İngiltere ve Galler’deki varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Gazprom’un ayrıca İngiltere ve Galler’de değeri 50 bin doların üzerindeki varlıklarına yönelik bir listeyi de mahkemeye sunacağının kaydedildiği açıklamada, Gazprom’un mahkeme kararını uygulamaması halinde cezai yaptırıma maruz kalabileceği ifade edildi.

Merkezi Stockholm'de bulunan Uluslararası Tahkim Mahkemesi bir süre önce verdiği kararda, Gazprom ve Naftogaz arasındaki davayı Ukraynalı şirket lehine sonuçlandırmıştı. Gazprom'un Ukrayna'ya doğalgaz sevkiyatıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmediğine hükmeden mahkeme, Gazprom'un Naftogaz'a 2,56 milyar dolar ödeme yapması yönünde karar vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zorba 21 Haziran 2018 00:19

    o ne yaptılar diyenler varya işte onların ne yaptıklarına bakmak lazım onlar her dönemin entekletüelleri benim deyimimle ÇİVİ ÇAKMAZLAR halk onlara bir kez ülke teslim etti ertesi gün ezanı NAMAZA BUYRUN . NAMAZA BUYURUN ALLAHTAN BAŞKA İLAH YOKTUR . ALLAHTAN BAŞKA İLAH YOKTUR DİYE OKUTTULAR onun için bu milletin torunları o günleri yaşamasalarda duydukları için o çivi çakmazlar hayatları boyu yaptıkları en iyi şeyi yaparlar her seçimdeki gibi AVUÇLARINI YALARLAR onun için diyorumki YÜRÜ REİS KİM TUTAR SENİ......

  • SİBEL YILMAZ20 Haziran 2018 04:26

    MİLYONLARIN BEĞENDİĞİ İCRAATLARI ELEŞTİREREK İKTİDARIN AÇIĞINI ARAŞTIRARAKHİÇ KİMSENİN OY VEYA SEÇİM KAZANDIĞINI GÖRMEDİM.NE ZAMAN Kİ BİRİSİ ÇIKIPSADECE KENDİ SLOGAN VE PROJELERİ ÜZERİNDENSEÇİM ÇALIŞMASI YAPARSASEMPATİ KAZANABİLİRBİR ŞANSI OLABİLİR.16 YILDIR BU ÜLKEYE NE YAPMIŞLAR DİYE BAŞLAYAN24 MİLYON SEÇMENİ DE AŞAĞILAYARAKYAPILAN PROPAGANDA İLEMAKARNACIKOYUN DİYE YAFTALADIĞIN KESİMDENÜÇÜN KAÇI ALINABİLİR Kİ !SEÇİM DÖNÜP DOLAŞIP BU NOKTAYA GELİNCEKİMSE YORULMASINBEN ŞİMDİDEN GELECEK SEÇİMİN SLOGANINI BULDUM20 YILDIR BU ÜLKEYE NE YAPMIŞLAR !FİKİR VEYA YTD.

  • Burhan19 Haziran 2018 18:18

    el koyma,vergi koyma,,,,,,ekonomik savaşlar başladı.