E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriFaruk Süren: IG Ventures’e inanıyorum---

Faruk Süren: IG Ventures’e inanıyorum

Faruk Süren: IG Ventures’e inanıyorum
28 Haziran 2016 - 14:25 borsagundem.com

Ünlü işadamı Süren, Transtürk Holding’deki paylarının IG Ventures’e devri sonrası açıklama yaptı.

Transtürk Holding A.Ş. ‘deki paylarını Şirketin ihtiyacı olan nakit sermaye artırımını yapması şartı ile bedelsiz olarak  IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'ye devreden Faruk Süren, “Transtürk’ün yaşaması ve büyümesi için olumlu projeler sundular. Bu sunular bende Transtürk’e olumlu katkılar yapacağı inancını doğurdu. Başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.

Devir sonrası Transtürk Holding’deki görevlerini bırakan ünlü işadamı Faruk Süren konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“1943 yılında kuruluşundan beri  Süren ailesinin yönetiminde bulunan Transtürk Grubu’nun yönetiminden çoğunluğu uhdemde ve yönetimimde bulunan ve Transtürk Holding A.Ş.’nin yönetimini belirleyen imtiyaz sahibi hisselerimizi 27 Haziran 2016 tarihinde IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.’ne devretmiş ve bunu takiben de Yönetim Kurulu üyelik ve Başkanlığı’ndan istifaen ayrılmış bulunuyorum.

Son üç yılda faaliyeti kalmamış olan şirkete tekrar bir ivme ve faaliyet kazandıramamanın şirket ortaklarına ve 7500’e yakın yatırımcılarına faaliyetsizliğin yaratacağı olumsuz neticeler de gözetildiğinde şirketin durağan statüden çıkıp tekrar üretken faaliyetlere geri dönebilmesi için  değişim zaruretine inanarak bu stratejiyi uyguladım.

Yeni hakim ortak IG Ventures ve yöneticileri yenilikçi projeler olan ve özellikle yenilenebilir enerji, teknoloji, internet, yaşam, sağlık ve spor alanlarında yatırım yapacak güç, kaynak ve enerjiye sahiptirler. Transtürk’ün yaşaması ve büyümesi için olumlu projeler sundular. Bu sunular bende Transtürk’e olumlu katkılar yapacağı inancını doğurdu. Şirketin ortaklarından Ural Aküzüm’ü tanırım ve başarılı olacaklarına inanıyorum.

Yukarıda da ifade ettiğim gibi ailem ve ben yönetimden tamamen çıkmış durumdayız. Bundan sonrası için başka projeler ve işlerle ilgileneceğim. Hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.”  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)