E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmıyor?---

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmıyor?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmıyor?
11 Ocak 2017 - 11:03 borsagundem.com

Diziseverlerin favorisi arasında olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 2 haftadır yayınlanmıyor

Fragmanı da yayınlanmayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin ekrana getirilmemesi yapımcı ile kanal arasında 'kriz mi var' sorusunu gündeme getirdi. Dizinin 53. son bölümü 27 Aralık'ta ekrana gelmişti.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NİYE YAYINLANMIYOR?

Eşkiya Dünyaya hükümdar olmaz dizisi 27 Aralık'tan beri yayınlanmıyor. Dizinin 54. bölüm merakla beklenirken yeni bölümün tanıtımı ekranlara verildi. Ancak dizi yayın gününde yine ekranlarda yoktu.

SEBEBİNİ OKTAY KAYNARCA AÇIKLADI

Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz ile senaristi Bahadır Özdemir bu konuda bir açıklama yapmazken merakları Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmazın başrol oyuncusu duyurdu. Oktay Kaynarca instagram hesabından açıklama yaptı.

DİZİ ERKEN FİNAL Mİ YAPIYOR?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelmeyince 'erken final yapacak' iddiaları gündeme gelmişti. Bu iddiayı yalanlayan Oktay Kaynarca , "Sanırım herkes bölümün yayınlanmaması ile ilgili bir açıklama bekliyor" diyerek asıl mevzuyu açıkladı.
Oktay Kaynarca instagramdaki açıklamasında tamamı şöyle;
"Sanırım herkes bölümün yayınlanmaması ile ilgili bir açıklama bekliyor ama tam olarak söylemek gerekirse sevgili EDHO cular.. Her sene sezon ortası, yani Ocak ayında bütün şirketlerin bütçelerinin yeniden yapıldığı dönemdir. Yani iki ya da üç hafta ara verilir.. Bütün hazırlıklarımız ve yeni bölümün çekimleri bütün hızıyla devam etmektedir.. İlgileriniz sabrınız ve sevginiz için çok teşekkür ederiz.."

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Oktay Kaynarca yaptığı açıklamada Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını söylemedi. Ancak açıklamasında iki ya da 3 hafta diyerek belirgin olmasa da bir tarih verdi. Bu veri dikkate alındığında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelmesi gerekiyor. Zira 2 haftadır yayınlanmıyor.

MERYEM UZERLİ YENİ BÖLÜMÜNDE VAR MI?

Peki fenomen dizinin 54. yeni bölümünde neler var? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmazken son bölümdeki Suzi karakteri merak konusu. Meryem Uzerli'nin hayat verdiği karakter ortalığı kana bulamıştı.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DAKİ HAİN KİM ÇIKTI?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde masadaki haini arayan Hızır sonunda o ismin bulmuştu. Sadece kendisine değil ülkesine de hainlik eden ismi arıyordu.

ÖZER VEDA ETTİ

Masadaki hain konusunda bütün herşey Ünal'ı işaret ederken final sahnesinde Hızır kafasına silahı dayadı. Ancak tetiği çektiğinde yere yığılan Özer oldu. Hızır, Özer'e kendisine intihar etmesi için verdiği kurşunla vurdu. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sahne ile biterken Özer karakteri de diziye veda etmiş oldu. İşte kaçıranlar için final sahnesinde olanlar;
Dizinin kamera arkası görüntüleri. Bunları senarist Bahadır Özdener instagram hesabından yayınladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)