E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEnerjisa'da halka arz hazırlıkları başladı mı?---

Enerjisa'da halka arz hazırlıkları başladı mı?

Enerjisa'da halka arz hazırlıkları başladı mı?
15 Haziran 2017 - 13:40 borsagundem.com

Uzun süredir halka açılması için uygun koşulların oluşması beklenen EnerjiSA'da halka arz için 3 bankanın yetkilendirildiği ileri sürüldü.

Sabancı Grubu'nun enerji alanındaki en büyük şirketi EnerjiSA'nın halka arzı için çalışmalara başlandığı öne sürüldü.

Bir süredir halka arz edilmesi amacıyla uygun koşulların oluşması beklenen EnerjiSA'da, 3 bankanın şirketin elektrik dağıtım bölümünün halka arzı için yetkilendirildiği iddia edildi..

Bloomberg News'in haberine göre Citigroup Inc., HSBC Holdings Plc ve Bank of America Corp. halka arz için yetkilendirilen bankalar arasında yer aldı.

Daha önce de Sabancı Holding CEO'su Mehmet Göçmen, EnerjiSA'yı 2017 yılı sonunda 2018 yılı başında halka arz etmek istediklerini söylemişti.

Halka arz piyasa koşullarına bağlı olarak yapılacak ve değerleme düşük çıkarsa halka arzdan vazgeçilebileceğini de kaynaklar belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozgur16 Haziran 2017 11:59

    MAVI nin 600mn usd piyasa değerine gittiğini görünce gözleri açılmış, bu fırsatı değerlendirmek istemeleri normal tabii, önümüz ne olacağı belli değil ama çabuk olmaları lazım bence...