E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDonald Trump'ın ilk skandalı ortaya çıktı---

Donald Trump'ın ilk skandalı ortaya çıktı

Donald Trump'ın ilk skandalı ortaya çıktı
08 Eylül 2018 - 12:30 borsagundem.com

Amerika yeni yayınlanan belgeseli tartışıyor. İşte Başkan Trump'ın ilk skandalı

Geçtiğimiz yıl Amerika Birleşik Devletleri'nin 45. başkanı olarak göreve başlayan Donald Trump yeni bir skandalla gündemde. Amerika'da yeni yayınlanan bir belgesel Trump'ın ilk skandalına yer veriyor.

Olay yaratacak itiraf, Amerikan hükümeti özel fotoğrafçısından geldi. Fotoğrafçı, Trump'ın başkanlık yeminini yaptığı açılış etkinliğini  daha kalabalık gösterebilmek için fotoğraflarla oynadığını itiraf etti.

Donald Trump yemin töreni fotoğraflarında hile yapmış

Belgeselde Donald Trump'ın göreve başladığı sabah yemin töreninin fotoğraflarını kontrol ettiği, Selefi Barack Obama'nın 2009 yılındaki yemin töreninin daha kalabalık olmasından rahatsız olup duruma anında müdahale ettiğine yer veriliyor.

Donald Trump yemin töreni fotoğraflarında hile yapmış

BAŞKANLIK OFİSİNİN İLK MESAİSİ FOTOĞRAFLAR

Belgeselde yemin töreni fotoğrafçısının itiraflarına da yer verilmiş. Trump'ın rahatsızlığı başkanlığının ilk gününde 'yeni Beyaz Saray'ın tüm çalışanlarını harekete geçiriyor ve görseller bir bir tekrar elden geçiriliyor.

Fotoğrafçılardan boş kısımların atılması ve fotoğrafları daha kalabalık hale getirmek için yeniden düzenlenmesi isteniyor.

Donald Trump yemin töreni fotoğraflarında hile yapmış

Bu arada sosyal medyada önceki başkan Barack Obama ve yeni başkan Donald Trump'ın açılış törenindeki kareler yan yana getirilerek paylaşılmaya başlanıyor.

Bu durum Donald Trump'ı daha da çileden çıkarıyor ve Beyaz Saray hemen yeni düzenlenen görselleri servis etmeye başlıyor.

Donald Trump yemin töreni fotoğraflarında hile yapmış

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...08 Eylül 2018 22:25

    uydudan saysınlar bizde oyle yapılıyor :D ya bu trmap turkıye mastermı okudu, dersiniz. nereden bu bilgiler uygulamalar hahaha