E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu gözaltı sayısını açıkladı---

Davutoğlu gözaltı sayısını açıkladı

Davutoğlu gözaltı sayısını açıkladı
14 Mart 2016 - 18:25 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Ankara'daki saldırının kaynağı açık bir şekilde tespit edilmiştir. Şu anda DNA çalışmaları sürüyor" dedi, 11 kişinin göz altında olduğunu söyledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki bombalı saldırıya ilişkin konuştu. Davutoğlu "Dün ve bugün yapılan çalışmalar neticesinde, bu hain saldırının kaynağı açık bir şekilde tespit edilmiştir. Şu anda DNA çalışmaları sürüyor. En kısa sürede çok net bir şekilde fail ve arkasındaki güçler ortaya konulacak, tespit edilecektir." dedi.

Davutoğlu 35 kişinin cenazesinin ailelerine teslim edildiğini, saldırıya ilişkin 11 kişinin göz altında olduğunu söyledi.

Başbakan Davutoğlu terör saldırılarının hedefinin bütün millet olduğunu söyledi ve "Terör saldırılarını gerçekleştirenler ise dünyanın en barbar, en alçak, hain odaklarıdır. Evine gitmek için otobüs durağında bekleyen ya da seyir halinde otobüs içinde sevdiklerine kavuşmak için yola çıkan insanlara karşı böyle bir saldırı gerçekleştirenler, insan olamazlar. Barbarlığın en alçakçasını yapmışlardır. Bu barbarca ve milletimizi hedef alan saldırılar, kesinlikle amacına ulaşmayacaktır." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş14 Mart 2016 20:13

    Sn.Bşb bu yaşadıklarımızın 1.derecede sorumlusu yönetiminizdeki hükümettir. Bütün dünya bunu çok bildiği için, yaşadığımız bu büyük acıya gönülden ortak olmuyorlar maalesef. Paris Katliamını hatırlayın, yapılan terörü lanetleme yürüyüşüne en başta siz katılmıştınız. Sizde en azından, bir "terörü lanetleme yürüyüşü" düzenleyebilirsiniz diye düşünüyorum.