E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDarbeci Komutan'ın duası: ‘Tayyip ölsün amin’---

Darbeci Komutan'ın duası: ‘Tayyip ölsün amin’

Darbeci Komutan'ın duası: ‘Tayyip ölsün amin’
11 Eylül 2016 - 09:42 borsagundem.com

Kurmay Albay Tanju Poshor’un Kosova’daki odasında yapılan aramada elle yazılmış ‘hıdrellez duası’ çıktı. “Tayyip ve Ergenekoncular ölsün, amin” yazan kağıtta darbeci komutanların da isimleri yer aldı.

Ankara Başsavcılığı tarafından FETÖ’cü hainlerin 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Ankara Başsavcılığı, Poshor’un darbe girişimi öncesinde görev yaptığı Kosova’daki Barış Gücü Karargahı’nda (Kosovo Force-KFOR) arama yapılması için Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla NATO’ya talepte bulundu. Odasında arama yapılan Poshor’un bilgi-belge ve bilgisayar imajları alınarak yine Dışişleri aracılığıyla başsavcılığa ulaştırıldı.

HIDRELLEZ DUASI ÇIKTI

Poshor’un odasında bulunan belgeler arasında el yazısıyla yazıldığı görülen bir ‘hıdrellez duası’nın olduğu kağıt bulundu. Söz konusu kağıda ev çizildiği, yanında da bazı notların yer aldığı dikkat çekiyor. Poshor’un duayı Hıdrellez’in mayısta olması nedeniyle o ayda yazdığı değerlendiriliyor.

Hıdrellez duasında Poshor’un, ‘Tayyip ve Ergenekoncuların ölüşü’ yazdığı, her iki kısmı, çizgiye doğru getirip ve çizginin altına bir mezarlık görünümlü çukura işaret ediyor.

HAİNLERİN İSİMLERİ VAR

Poshor, Hıdrellez duasında Muhafız Alayı’ndan ve Genelkurmay’dan bazı darbecilerin isimlerini de yazdı. İsimlerin üst kısmına önemli anlamında yıldızlar çizen darbeci Poshor’un dua notunda, ‘Tuğgeneral Mehmet Partigöç, Tuğgeneral Uğur Şahin, Tümgeneral Mehmet Dişli, Yarbay Hasan Hüsnü Balıkçı, Kurmay Albay Harun Karabulut, İhsan, Ömer’ gibi isimler yer aldı. Darbeci Poshor’un ayrıca başarı, makam ve mutluluk dileklerinde bulunduğu görüldü.

TRT BASKININI ORGANİZE ETTİ

Balyoz kumpasında da önemli rol üstlenen Poshor, Kosova’dan izinli olarak geldiği Ankara’da darbe girişiminde TRT’ye düzenlenen baskını organize etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çobanyıldızı11 Eylül 2016 22:32

    Bu hain yılan gibi bakıyor, çeksin cezasını...

  • Hak dostu11 Eylül 2016 19:01

    Haksız beddua sahibini bulur. Hepinizin yuvasını ateşler aldı. Yuvalarınız dağıldı. Külliyen batıl rituellere kaldınız. Onlar da sizi kurtaramaz. .. hala da inatlasiyorsunuz. Hak ile (batıla tutunup da) savasamazsiniz.

  • Mehmet11 Eylül 2016 18:16

    Men dakka dukka "eden bulur." Ettiğinizi fazlasıyla bulacaksınız. Bu memleketten defolun ait oldugunuz yere gidin. Bizim Reise dil uzatmayin.

  • Ziya11 Eylül 2016 16:20

    Şu bir gerçek ki bu zamana kadar kendi ülkesinden bu kadar rağbet ve ihtimam görüp te buna rağmen bu kadar alçaklık ve hainlik yapan başka bir gurup ya da cemaat ya da her ne haltsa ne Türkiye de ne de başka bir ülke de görülmemiştir. Tabi ki de baş münafık feto sayesinde.

  • Ziya11 Eylül 2016 16:15

    İt in duası kabul olsa gökten kemik yağardı! Haydi bakalım kafesinize dönün.

  • TDG11 Eylül 2016 14:05

    ERKEN TERFİLER..YURT DIŞILAR..BALLI ATAMALAR..ALLAH BELANIZI VERSİN..GARİPLERİ SAĞA SOLA ATTINIZ..HAİNLER .ŞİMDİ GEBERİN..

  • TDG11 Eylül 2016 13:54

    HAİN OLDUĞU TİPİNDEN BELLİ...VATAN HAİNİ...CUMHURBAŞKANI BİR ÜLKENİN NAMUSUDUR..ŞEREFİDİR...ONURUDUR...ELLERİN KIRILSIN..MAHLUKAT...

  • Allah iyinin yaninda(RTE) amin11 Eylül 2016 12:03

    Allah'in şeytanla is birligi yapmadigini ogrenememisler :)))) vatan haininin duasimi olurmus. her gun yaptigim duada erdoganda var(o beni tanimadigi halde), daha kimbilir kimlerin duasinda. Rabbim onu korusun.

  • YAZIK.ÇAHİLLER11 Eylül 2016 10:59

    DİN ÖĞRETİLİR.DİN İLE TERBİYE EDİLMEZ,İSTİSMAR EDİLMEZ.

  • HAİNLER ,,İSTİSMARÇI KÖPEKLER11 Eylül 2016 10:48

    NEDEMİŞLER KÖR İLE YATAN ŞAŞI KALKAN.BÜYÜÇÜLER.BÜYÜÇÜLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

  • şerefsizler11 Eylül 2016 10:44

    İTİN PUŞTUN DUA SI KABUL OLSAYDI ,,DÜNYA SOYSARILARA CENNET OLURDU.CENNET İSE CEHENNEM