E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDahi borsacıdan müthiş makale---

Dahi borsacıdan müthiş makale

Dahi borsacıdan müthiş makale
21 Eylül 2016 - 14:02 borsagundem.com

Gedik Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Can Pamir’in makalesi, önemli dergilerden birinde ‘en önemli makale’ olarak yayınlandı.

BORSA GÜNDEM - ÖZEL

Gedik Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Can Pamir, piyasaların yakından tanıdığı bir isim. İş Yatırım Pazarlama Müdürü olarak görev yaparken Gedik Yatırım’a Genel Müdür Yardımcısı olarak geçmesi piyasalarda uzunca bir süre konuşulmuştu. Gedik Yatırım’da bir çok başarılı işlere imza atan Pamir’in bir özelliğini daha öğrendik. O da yazarlık. Açık konuşmak gerekirse bir aracı kurumun üst düzey yöneticisinin piyasaları izlemekten ve müşterilerini ziyaret etmekten başka işler yaptığını görmemiz dikkatimizi çekti.  Bu durumu okuyucularımızla paylaşmak istedik. Gedik Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Can Pamir’in makalesi, dünyanın önemli dergilerinden birinde  ‘en önemli makale’ olarak yayınlandı.

Pamir’in, pazarlamanın temel mantığındaki gelişimin şirketlerin yapısını nasıl  etkileyip değiştirdiğini anlattığı, “Organizational Structure, Firm Theory and Dominant Logic in Marketing Orientations - An Evolutionary Analysis” adlı makalesi, Journal of Economics, Business and Management (JOEBM) dergisinde, en önemli makale (featured article) olarak yayınlandı.

Can Pamir'in Journal of Economics için hazırladığı makaleyi aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz

joebm.com

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)